Magazin

Daniela Crudu, actrita intr-un serial de comedie alaturi de Oana Zavoranu

Publicat: 06 feb. 2013
1

Cruduta (23 de ani) pare sa aiba actoria in sange, asa ca, in viitorul apropiat, va profita la maximum de aceasta calitate nativa, desi inca nu are studii de specialitate.

Ramasa fara postul de asistenta TV la emisiunea “Un show pacatos”, in urma demisiei de acum trei saptamani, Daniela nu va ingrosa nicidecum randul somerilor, caci postul Antena 1 i-a facut o oferta de nerefuzat: un rol intr-un nou serial de comedie, pe un salariu frumusel, de 1.500 de euro.

Scandalurile repetate cu iubitul ei, fotbalistul Mihai Costea, din cauza geloziei lui bolnavicioase, au determinat-o pe Daniela sa renunte la colaborarea cu Dan Capatos, in emisiunea caruia interpreta rolul de asistenta usuratica.

Prin urmare, coplesita de reprosurile din dormitor, Daniela a trantit demisia pe masa, in incercarea de a-si tempera iubitul.

Odata cu acest gest nesabuit, lumea credea ca ea va renunta definitiv la televiziune. Iata insa ca lucrurile stau exact pe dos.

Reporterii ziarului Libertatea au aflat ca mai-marii postului Antena 1 nu vor sa renunte la ea, asa ca i-au propus sa joace, alaturi de Oana Zavoranu si de Andrei Duban, intr-un nou serial de televiziune:

“Cruduta era dorita de mai mult timp in acest nou proiect al trustului, iar demisia ei de la Capatos poate ca nu este deloc intamplatoare. Ea vrea sa evolueze profesional, iar aceasta este o oportunitate”, ne-a marturisit o persoana din anturajul Danielei.

Comentarii
  • A inebunit presa!!!! Doar presa poate gândi – rezumându-se la încasările ce vor urma – că orice kwrva, ce face faţă pe centură ori în bordeluri, poate deveni şi actor.

Adauga un comentariu