Magazin

Daniela Crudu, data pe mana politiei de vecini

Publicat: 10 dec. 2013
1

Daniela Crudu vrea sa-i dovedeasca iubitului ei, Mihai Costea, zis Nila, ca s-a facut gospodina. Asa ca, inainte de Sarbatorile de Iarna, Cruduta s-a transformat peste noapte din fata de club, in fata de casa. Numai ca, zilele trecute, vecinii ei de bloc, pesemne cu gusturi muzicale mai rafinate, i-au batut la usa cu putere, suparati ca Daniela a vrut sa-i converteasca la manele.

Atat de mult il iubeste pe Nila al ei, incat nici o schimbare nu i se pare grea sau imposibila, iar fotbalistul, mandru ca iubita lui a schimbat macazul, chiar i-a promis ca la anul o va duce la altar, scrie libertatea.ro.

Ca orice roman, si Daniela respecta obiceiul de a intoarce casa pe dos, pentru traditionala curatenie generala. N-a dorit sa-si angajeze o menajera, asa ca s-a pus pe treaba.

Mare iubitoare de muzica, ea s-a gandit ca n-ar fi rau sa se energizeze putin, dar nu cu vreun coniac, ca pe vremurile cand era de capul ei, ci cu o „portie” buna de manele.

Decizia i-a pus vecinii in cap, care, deranjati de zgomotul asurzitor, i-au batut in tevi si la usa, ba chiar au chemat politia sa o linisteasca pe zvapaiata vedeta.

Adauga un comentariu