Stiri si curiozitati

Daniela Crudu, despre boala ei. „A zis ca si la ovare am probleme”

Publicat: 15 apr. 2019

Daniela Crudu a oferit detalii despre starea sa de sanatate. bruneta a explicat ce i-au spus medicii la care a fost la control.

Daniela Crudu a aflat ca are diabet si acum se afla sub tratament. De asemenea, ea a marturisit ca mai are si alte probleme.

„Am fost, mi-am facut niste analize si mi-au descoperit diabetul. Fac un tratament de cateva luni cu niste pastile puternice. Am tratament, regim. Intamplator am descoperit. M-am simtit foarte rau si am zis sa ma duc sa-mi fac analize.

A zis ca si la ovare am probleme. Eu n-am de-astea cu doctorul, nu-mi place sa merg, ma tratez acasa”, a declarat Daniela Crudu la o emisiune de la Antena 1.

Daniela Crudu este una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul romanesc. Ea a pozat provocator in numeroase randuri si si-a aratat trupul in cele mai incendiare ipostaze. De-a lungul anilor, Daniela Crudu si-a facut numeroase operatii estetice. De curand, in mare secret, Daniela Crudu a mers la o clinica de lux din nordul Capitalei, unde era programata sa isi faca liposculptura, o interventie pentru evidentierea si modelarea taliei.loading...

Adauga un comentariu