Actualitate

Daniela Crudu era inselata de OPT LUNI. Dezvaluiri CUTREMURATOARE despre calvarul prin care a trecut

Publicat: 15 sept. 2014

Daniela Crudu s-a despartit de Mihai Costea dupa ce a aflat ca a inselat-o. Dupa patru ani de relatie, Cruduta a fost socata sa afle ca Nila o insela din luna februarie cu o blonda.

Daniela Crudu a aflat ca fotbalistul Mihai Costea o inseala de aproape un an cu o blonda pe nume Alina din Ramnicu Valcea. Bruneta a pus capat relatiei chiar daca este devastata de decizie.

"Ma gandesc la viitorul meu. Familia imi este aproape. Sunt bine pentru ca am sustinere.Avea o relatie in paralelel cu mine, de prin februarie. Am fost o singura data in Valcea cu el, dupa care nu a vrut sa ma mai ia. Anul acesta a fost foarte rau. Nu am iesit nicaieri, am stat numai in casa. Evita sa se afiseze cu mine si in Bucuresti si in Valcea. Am fost oarba, nu-mi vine sa cred. Se intamplau tot felul de chestii. L-a sunat persoana respectiva cu numar ascuns si nu am crezut nici atunci. Chiar aveam incredere in el. Imi doream atat de mult o familie, eram in stare sa fac orice. Si daca pleca din tara eram in stare sa merg cu el, sa facem copii multi, sa fim o familie mare. Asta a fost visul meu dintotdeauna. Chiar daca se comporta asa, era mai morocanos, credeam ca e cuminte si nu a fost asa. Nu-mi dadea niciun raspuns niciodata (n.r. in ceea ce priveste casatoria). In ultimele luni am renuntat si la anticonceptionale si am spus ca daca era sa se intample ar fi fost o bucurie. El nu dezvolta niciodata subiectul", a dezvaluit Daniela Crudu la "Acces Direct".

"Am vrut sa-i dau o lectie si i-am spus sa ne despartim, acum doua saptamani. I-am spus ca nu pare fericit langa mine. El a spus ca da, ce relatie mai rezista in 2014 si a plecat la Valcea, in 10 minute. Am dat niste telefoane si am aflat acelasi lucru de la toti si anume ca el avea o relatie cu o fata pe nume Alina din Ramnicu Valcea. Nu a avut doar o aventura, ci mai multe. <>. Daca el recunostea si era barbat, poate ca-l iertam, dar el a luat si foc, a facut si scandal cand i-am reprosat. Familia lui este extraordinara. Sunt niste oameni de nota 10. Intrebau mereu de ce nu mai vin cu el la Valcea si le spunea ca nu mai vreau eu sa vin. Am vorbit cu ei si mi-au spus ca banuiau", a adaugat Cruduta.loading...

Adauga un comentariu