Magazin

Daniela Crudu este decisa sa puna capat relatiei. „Daca faci asta ne despartim”

Publicat: 18 mai 2013
1

Daniela Crudu este decisa sa puna capat relatiei pe care o are cu Mihai Costea daca fotbalistul nu tine cont de dorinta sa.

Pentru a-i face pe plac sportivului de la Steaua, Daniela Crudu si-a dat demisia din cadrul emisiunii „Un show pacatos”, unde era asistenta lui Dan Capatos. Iar acum, Cruduta asteapta ca si Mihai Costea sa puna relatia lor mai presus decat locul de munca.

Olteanul, care nu mai este demult om de baza in prima echipa a Stelei, este dorit de echipa ucrainiana Vorskla Poltava. Nila ar fi tentat sa plece, sperand ca astfel si-ar putea relansa cariera. Doar ca logodnica sa nu este de acord ca el sa plece din tara. Mai mult, este hotarata sa rupa relatia daca Mihai pleaca din tara.

„Cei de la Vorskla il urmaresc pe Costea pentru ca e oarecum tanar, are doar 24 de ani, iar antrenorul doreste fotbalisti pe care sa-i formeze el. Mihai este pe placul tehnicianului Svystun, are viteza si suteaza foarte bine, sunt dispusi sa dea si 300.000 de euro Stelei”, au dezvaluit surse ProSport.

Singurul impediment pentru realizarea mutarii este logodnica sa. Daniela Crudu i-a transmis ca va pune punct relatiei dintre ei pentru ca nu vrea sa renunte la un nou contract cu Antena 1 – acum este prezentatoare show-ului „Superbingo Metropolis”, difuzat de Antena 1.

„Daniela i-a spus ca daca el va pleca din Bucuresti, relatia se va termina. Ea nu e dispusa sa renunte la contractul pe care il are acum si sa mearga alaturi de el. Vrea sa isi faca un viitor in televiziune. Daca doreste sa ramana impreuna, atunci Costea sa ramana la Steaua sau la o alta echipa din Bucuresti, altfel nu”, au dezvaluit surse apropiate cuplului.

Adauga un comentariu