Cancan ultimă oră

Daniela Crudu iubește din nou? Vedeta a fost suprinsă în compania unui burlac râvnit

Publicat: 02 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Daniela Crudu iubește din nou? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor. Nu de alta, dar recent vedetă a fost surprinsă în compania unui burlac râvnit din showbiz-ul românesc.

În ultima vreme, Daniela Crudu a ales să se relaxeze pe litoralul românesc. Vedetă nu a mers singură ci împreună cu sora ei și mai mulți prieteni apropiați. Aceștia au stat la plajă pentru un bronz ca-n reviste, s-au distrat și au băut cocktail-uri sofisticate.

La un moment dat, însă, în grupul lor și-a făcut apariția și… Suhaib. Tânărul a încercat să o cucerească pe Cruduța în cadrul emisiunii ”Burlăcița”, iar acum destinele lor s-au intersectat din nou.

Chimia dintre cei doi a fost vizibilă, iar Daniela Crudu părea să se simtă foarte bine în compania lui Suhaib. Rămâne, însă, de văzut dacă între cei doi se va înfiripa ceva mai mult decât o prietenie sinceră.

Daniela Crudu, relație toxică cu iubitul croat

Potrivit unor surse, Daniela Crudu l-a întâlnit pe afaceristul din Croația în urmă cu aproximativ un an. Din câte se pare, cea care le-a făcut cunoștință a fost nimeni alta decât… fosta vedetă TV Mădălina Pamfile. Croatul, care e cunoscut în viața de noapte drept un”combinator plătitor”, este prieten bun cu iubitul acesteia. Și cum cele două se înțeleg destul de bine, bruneta ar fi făcut tot posibilul ca cei doi să se combine.

După toate aparențele, Mădălina Pamfile i-a făcut o prezentare irezistibilă afaceristului din Croația, iar Daniela Crudu n-a ezitat niciun moment atunci când l-a cunoscut, mai ales că resursele financiare ale acestuia erau „calificate”.

La începutul lunii februarie, însă, vedetă TV a fost bătută crunt de iubitul croat, Seco Dubravko. Acesta ar fi acuzat-o că i-a furat suma de 70.000 de euro din casă. Bruneta a ajuns de urgenţă la spital, în stare gravă, fiind internată pe loc. Medicii i-au dat ca diagnostic ruptură de piramidă nazală şi cheaguri sparte în globul ocular. Daniela Crudu a avut de suferit mai multe zile, fiind desfigurată.

Adauga un comentariu