Stiri si curiozitati

Daniela Crudu, operatie mega-ciudata. Ce vrea sa isi faca de aceasta data

Publicat: 17 mart. 2019

La invitatia lui Dan Capatos, fosta asistenta de la “Xtra Night Show” a vorbit despre operatiile estetice pe care si le-a facut. In cadrul interviului, Daniela Crudu a facut o declaratie socanta in legatura cu infioratoarea operatie de alungire a membrelor inferioare. Bruneta focoasa a marturisit si cand revine la TV.

Daniela Crudu, declaratie socanta: “Vreau sa imi lungesc picioarele, sa imi bag suruburi”

In varsta de 29 de ani, Daniela Crudu si-a facut numeroase operatii estetice in ultimul deceniu. Prezenta in platoul de la “XNS”, vedeta a povestit unele lucruri despre interventiile pe care le-a facut la medicul estetician, insa, nu a oferit un numar exact al acestora. Un lucru este sigur insa: bruneta “si-a sculptat” fata, bustul, dar si corpul.

“Tot ce apare nou, eu incerc. Eu sunt cobai. (…). Vreau sa imi lungesc picioarele, sa imi bag suruburi. Bine, glumesc, dar chiar exista. (…) Investesc in mine, n-am copii, n-am nimic”, a declarat Cruduta in cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

In legatura cu revenirea ei pe micile ecrane, Daniela Crudu a spus ca acest lucru se va intampla in vara acestui an, respectiv la emisiunea lui nea Marin.loading...

Adauga un comentariu