Actualitate

Daniela Crudu s-a cuplat cu un milionar

Publicat: 16 iul. 2019
17

Vara lui 2019 a aprins flacara iubirii in inima Danielei Crudu! Fosta asistenta TV s-a cuplat cu un milionar si avem prima poza cu ei impreuna. Cei doi indragostiti se afla intr-o vacanta minunata in Brazilia.

Daniela Crudu s-a indragostit lulea de un milionar, pe care l-a tinut ascuns pana in urma cu cateva ore cand a postat prima poza cu ei impreuna. Desigur, vedeta Antenei 1 a preferat sa nu-i dezvaluie identitatea, astfel ca a ales sa faca publica o fotografie sexy si provocatoare realizata la o piscina din apropiere de Rio de Janeiro. In imagine a fost imortalizat momentul in care iubitul sau misterios o tine de mana in timp ce sta cu spatele la el. Bruneta a postat imaginea in care apare intr-un costum de baie minuscul.

Nu doar costumul de baie roz al Danielei Crudu a atras atentia internautilor, ci si ceasul de lux pe care iubitul ei il poarta la mana. Multi fani au incercat sa ghiceasca modelul bijuteriei care masoara timpul, insa cativa au ghicit. Gata cu suspansul! E vorba despre un Richard Mille Felipe Massa Flyback Chronograph Yellow Strap a carui valoare este de 130.000 de dolari.

"Cam largi chilotii", "Oare e rezistent la apa ceasul???", "Daca ceasul lui e original, e panica", "Nu este nici Hublot si nici Franck Muller. Este un Richard Mille flyback Titanium de 100.000 Euro. Bravo Crudutaaaa", "Ceasul era protagonistul principal al pozei. Gen: saracilor!!", sunt cinci dintre comentariile stranse de postarea vedetei.

Adauga un comentariu