Magazin

Daniela Crudu si-a aratat bichinii in toata splendoarea lor la TV

Publicat: 28 dec. 2012
1

Filmarile pentru emisiunea de Anul Nou, Revelionul bate ghinionul, cu Dan Negru in rol de prezentator au fost presarate cu tot felul de intamplari prevazute si neprevazute, care au starnit hohote de ras publicului.

Daniela Crudu este protagonista unuia dintre ele. Membra a echipei „Fetelor”, asistenta lui Dan Capatos a dorit sa le arate vedetelor de pe platoul de filmare ca stie sa faca spagatul si podul de sus.

Imbracata cu o rochie neagra, stramta si decoltata, cu tocuri de 15 centimetri in picioare, Crudutza a incercat sa faca spagatul. Spre stupoarea tuturor, rochia i s-a facut sul si s-a ridicat brusc pana peste talie, lasand-o pe Daniela in pozitia pe care si-o dorea, dar cu bichinii la vedere.

Momentul va putea fi vizionat de Anul Nou, in emisiunea „Revelionul bate ghinionul”, la Antena 1, incepand cu ora 21:30.

Sursa: libertatea.ro

Comentarii
  • Ce stire bomba de tot risulll… parca ar fi pentru prima data WAUUU
    Cind vedetele noastre cu diploma si fara si a arata dedesupturile pe ecran… sa fim seriosii lumea e plina de PARASUTE… cel putin pe astea le vedem pe micile ecrane toata ziua … MARE SCOFALA…. le am vazut si goaleee….

Adauga un comentariu