Magazin

Daniela Crudu si-a dat demisia de la Antena 1

Publicat: 04 iul. 2012
Dupa ce Bianca Dragusanu a plecat de la emisiunea „Un show pacatos„, se pare ca a venit randul Danielei Crudu sa faca acelasi lucru. Asistenta se pare ca si-a dat demisia de la trustul Intact.
Stirea a fost publicata de site-ul stl.ro si se pare ca Daniela Crudu va a hotarat sa mai ramana pana pe 2 august, cand se va incheia sezonul „Un show pacatos”. „Nu o mai lasa Mihai (n.r. Mihai Costea, iubitul ei). Au avut o discutie si el a insistat sa nu mai apara la televizor. Desi decizia era luata de mai multa vreme, picatura care a umplut paharul a fost discutia cu Gigi Becali de luni noapte”, a declarat o sursa potrivit Libertatea.ro.
Aceeasi sursa a punctat: „S-a saturat sa fie facuta in fel si chip la televizor si vrea sa ramana doar pe prezentarile de moda. E suparata si din cauza banilor, de mai multa vreme. Primea bani putini, dar avea, in schimb, multe interdictii si nu i se parea deloc corect”.
Mai mult, decizia Danielei se pare ca este irevocabila si mai marii Antenei 1 ar fi gasit deja si o inlocuitoare. „Se va pastra formatul cu doua asistente. Pamfile ramane sigur! A fost aleasa deja inlocuitoarea Danielei, dar nu va pot spune mai mult decat ca este o tipa necunoscuta in mare pare publicului”, a punctat un apropiat al postului din Baneasa.


loading...

Comentarii
Adauga un comentariu