Magazin

Daniela Gyorfi: „Am fost dezamagita de multe ori de-a lungul anilor”

Publicat: 28 iul. 2013

Ajunsa la varsta de 43 de ani, Daniela Gyorfi recunoaste cu sinceritate ca a suferit foarte mult din cauza barbatilor care au trecut prin viata ei, iar mariajul ratat a facut-o sa nu isi mai doreasca sa se recasatoreasca.

S-a maritat cand era inca o pustoaica, iar dupa doar cativa ani era deja o femeie divortata. De atunci, artista a avut cateva relatii serioase, insa nici una nu s-a terminat in fata altarului, ci cu lacrimi si regrete.

Acum, la varsta de 43 de ani, cantareata se uita cu drag, dar si cu regrete in trecut si marturiseste cu sinceritate ca au fost perioade lungi de timp in care nu a simtit fericirea:

„Am fost dezamagita in dragoste, tradata. Am suferit si am iubit mult, insa nu regret, pentru ca de aceea sunt astazi ceea ce sunt. Au existat in viata mea barbati langa care m-as fii vazut toata viata, insa ei au avut grija sa dea cu bata in balta atunci cand totul parea sa mearga extrem de bine. Am fost si inselata, ba chiar am si trecut peste asta. Am trecut, dar cu greu. Am spus ca iubirea iarta orice”, a declarat Daniela, pentru CANCAN.ro. In prezent, artista se iubeste cu impresarul sau, George Tal, cu care are si un copil. Nici relatia lor nu a fost mereu una armonioasa, ba din contra. De a lungul timpului, gurile rele au spus ca George a avut diferite escapade amoroase, peste care insa cantareata a trecut cu vederea.loading...

Adauga un comentariu