Mozaic muzical

Daniela Gyorfi i-a facut un scandal monstru sotului! Vezi ce a scos-o din minti pe artista! „Vrea sa o bage pe una dintre fiicele ei in patul lui”

Publicat: 17 mai 2019
3

Daniela Gyorfi i-a facut un scandal monstru sotului! Vezi ce a scos-o din minti pe artista!

Daniela Gyorfi si George Tal formeaza un cuplu de mai bine de 13 ani. Cei doi au si o fiica minunata in varsta de opt ani si putem spune ca formeaza una dintre cele mai frumoase si unite familii din showbiz.

Artista si impresarul au avut si divergente, cum se intampla de altfel in orice cuplu longeviv, dar dragostea, respectul si compatibilitatea au rezolvat toate problemele. Ei bine, recent, la Cristina Siscanu Show, artista si-a amintit de cea mai mare criza de gelozie pe care i-a facut-o sotului ei.

Daniela Gyorfi i-a facut un scandal monstru sotului! "Am facut o criza de nervi, recunosc!"

"In urma cu ceva timp, George mai impresaria doua fete de 18-19 ani si la un moment dat le-am luat si pe ele la OTV, la Dan Diaconescu, sa cante, sa promoveze o piesa. Au intrat pustoaicele in platou si, ce credeti? Vine mama lor la mine si ma intreaba daca imi place melodia? Eu i-am spus ca da si ca nu mai este ca pe vremuri, sa fie obligatoriu sa castigi festivaluri ca sa te lansezi. Si atunci a cazut bomba! Femeia mi-a zis ca oricum ea are in plan sa i-o bage pe una dintre fete pe gat impresarului ca sa fie sigura ca-si da interesul pentru trupa. Ea nu stia ca eu cu George suntem impreuna si mi-a zis, mai pe romaneste ca vrea sa o bage pe una dintre fiicele ei in patul lui. Instantaneu m-am schimbat la fata si am rabufnit! M-am dus la George si i-am spus ca daca in secunda aia nu pleaca cu….e alea de acolo, innebunesc. Am facut o criza de nervi, recunosc!", declarat Daniela Gyorfi.

Adauga un comentariu