Cancan ultimă oră

Daniela Ploia, critici la adresa Antoniei! Cu ce nu este de acord interpreta de muzică populară: „Nu mi se pare normal să te expui așa, fiind mamă”

Publicat: 08 mai 2021

Danilea Ploia nu este de acord cu felul în care Antonia se expune pe rețelele de socializare.

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România. Trăsăturile fine ale feței, corpul bine proporționat și cu forme perfecte îi fac pe domni să viseze întontinuu la ea, iar pe doamne și pe domnișoare să fie invidioase pe felul în care arată.

De asemenea, artista nu se sfiește să pună poze sexy pe rețelele de socializare și să le încânte privirile internauților.

Totuși, recent, o fotografie din galeria Antoniei de pe Instagram a ajuns și sub privirile Danielei Ploia, interpreta de muzică populară, care nu a fost deloc de acord cu modul în care iubita lui Alex Velea, mamă a 3 copii, se expune pe internet.

Daniela Ploia, despre aparițiile Antoniei: „A fost pozată de soțul ei…„

Imagiat cum a văzut fotografia cu Antonia îmbrăcată în costum de baie, Daniela Ploia a simțit nevoia să-i lase și un comentariu la postare în care să-și exprime părerea, iar acum a ieșit public pentru a-și argmenta decizia.

„Era într-un costum de baie, nu prea era de baie. Nu mi-a plăcut acea poză a ei pentru că nu o reprezintă, fiind mamă. Deși e persoană publică, nu o reprezintă din punctul meu de vedere, dar mi-e foarte dragă această Antonia. E o femeie foarte frumoasă. În principu, cam întotdeauna a apărut decentă în poze, dar acum a fost indecentă. A fost pozată, am înțeles, de soțul ei, dar totuși, mâine poimâine văd copiii.

Nu mi se pare normal să te expui chiar așa, fiind mamă”, a declarat Daniela Ploia.

Daniela Ploia: „ Aparițiile astea ar trebui să le controleze”

Interpreta de muzică populară este convinsă că Antonia și-a distrus imaginea cu această apariție, mai ales că nu consideră că fotografia este demnă de o mamă. Mai mult, spune că artista ar trebui să aibă grijă ce imagini postează pe rețelele de socializare, iar pentru că are trei copii ar trebui să aibă postări mai decente pe internet.

Aparițiile astea ar trebui să le controleze.(…) E păcat să-ți strici așa imaginea. Acum, deja, nu o mai luăm Antonia cea care cântă, ci Antonia cea care se pozează sexy rău de tot.(…) Eu comentez din punct de vedere al unui privitor neimportant, nu că sunt eu mai cunoscută. Mi-aș dori să văd persoanele acestea publice, dar să le văd cu aparițiile decente”, mai adăugat artista de muzică populară.

Adauga un comentariu