Sporturi

Danny Care nu va mai fi selectionat in nationala Angliei

Publicat: 05 ian. 2012

Mijlocaşul la grămadă Danny Care nu va fi selecţionat în echipa Angliei în viitorul Turneu al celor 6 naţiuni, după ce a fost arestat pentru conducere în stare de ebrietate, a anunţat Federaţia engleză de rugby (RFU). Care, 25 de ani, a fost arestat în stare de ebrietate la volan pe 1 ianuarie, dimineaţa devreme. El va compărea în faţa instanţei pe 16 ianuarie.

Pe 10 decembrie, jucătorul echipei Harlequins a fost, de asemenea, interpelat în stare de beţie, după o altercaţie. Această primă abatere a fost sancţionată cu o amendă de către clubul său, iar RFU nu s-a amestecat în acest caz. De data aceasta, selecţionerul interimar Stuart Lancaster a decis să reacţioneze. ‘Este a doua arestare în 3 săptămani pentru probleme de alcool, ceea ce este total inacceptabil’, a declarat antrenorul.

Care a decis să nu conteste acuzaţia. ‘Nu vreau să spun că nu au existat momente în care eram conştient că am depăşit nivelul de alcoolemie autorizată, dar nu ar fi trebui să urc în maşină, astfel că trebuie să accept consecinţele’, a declarat jucătorul într-un comunicat. Care, 32 de selecţii, a lipsit de la Cupa Mondială din cauza unei accidentări la un picior. Lotul Angliei pentru Turneul celor 6 naţiuni va fi anunţat pe 11 ianuarie.loading...

Adauga un comentariu