Magazin

Dansatoarea lui Salam a fost EXMATRICULATA din liceu

Publicat: 23 sept. 2014
1
Noptile pierdute si numeroasele deplasari ale Danielei Stan, dansatoarea lui Florin Salam, i-au adus tinerei o pierdere foarte mare! Dansatoarea a fost exmatriculata de la liceul PTTR din Capitala! Surse din unitatea de invatamant ne-au dezvaluit faptul ca Daniela nu mai este eleva liceului odata cu debutul acestui an scolar!
Daniela Stan trabuia sa treaca in acest an in clasa a XII-a, insa, conducerea de la  Colegiul Tehnic de Posta si Telecomunicatii „GH. Airinei” din  Bucuresti au decis sa o dea afara pe frumoasa dansatoare a lui Salam. “Tot ce va pot confirma este ca Daniela nu mai este eleva noastra odata cu debutul acestui an scolar si nu a plecat de buna voie”, ne-au declarat surse din cadrul unitatii de invatamant.

Citeste si: Un baiat si-a luat o BATAIE CRUNTA de la 3 colegi

Asadar, Daniela a pus in ultima perioada cariera pe primul plan si a neglijat scoala, fapt care i-a adus exmatricularea. Tanara a lipsit destul de mult anul trecut iar timpul si l-a dedicat celebritatii pe care a capatat-o datorita dansurilor din buric pe langa manelisti celebri, mai ales la concertele si reprezentatiile lui Salam.
Cu toate ca sursele noastre ne-au confirmat exmatricularea Danielei, dansatoarea neaga si spune ca a plecat de buna voie, acuzand rele tratamente din partea personalului didactic.
“Am plecat pentru ca asa am vrut eu. Diriga ma teroriza foarte mult, doar din simplul motiv ca sunt dansatoare si imi spunea intr-una sa nu mai dansez. Acum sunt la un liceu particular”, ne-a declarat Daniela, refuzand insa se ne spuna daca se pregateste sa dea Bacalaureatul in vara viitoare.
Adauga un comentariu