Bursa Barfelor

Dănuț Futerman a pus-o în genunchi pe doctoriță! Ce i-a făcut, rămâne să citiți mai jos!

Publicat: 26 sept. 2020

Babetele bârfitoare încep rubricuța de azi și vă spun căteva vorbe despre un hafacerist de prin târg, pre numele său Dănuț Futerman. Acu’ ceva timp, o doftoriță l-a dat în judecată pe Dănuț pentru că nu și-a primit banii după ce a făcut niște intervențiuni chirurgicale la spetalul prevat. După ce s-a trecut cu citația și a fost ditamai scandalul pe asta, umblă un zvon cum că Dănuț a căutat-o și i-a dat câteva mii de epuroi ca să tacă din gură. Iaca așa doftorița nu a mai făcut tărăboi și a lăsat capul în jos.

Un lucru trebuie să le dea de gândit tuturor angajaților: cam așa face Dănuț! Trage țepe, face figuri și, după, aruncă așa, la mișto, cu epuroi și le închide gura celor care se întorc împotriva lui. Nah, ce să faci?! Așa e treaba când te crezi rege peste noapte și faci doar ce-ți taie capul, știind că ești protejat de puterea banilor! Până una-alta, babetele mai trag cu urechea pe ici, pe colo și vă mai povestesc cum merg lucrurile. Oricum, Futerman mai crede că-i merge cu sacoșa cu substanțe active de la Fabrica Pastilată de la Valea Lupului. El cumpăra sacoșele ăstea de substanțe active de la angajații care furau din rezervele acestei fabrici. Babele, știu istoria ta, Dănuț și vor povesti mai multe zilele următoare.

 

 

Comentarii
  • Voi vreti cascavalete de la Spitzerman? V-ati frecat palmele de bucurie, ai? Dar cand il santajati pe tacso, cu poze cu fiica-sa, de era sa se duca sefu vostru pe sanie legat la Berhaus, ati uitat? Hehe.. Pe voi va mananca tare skinarea. Daca n-a mers prima oara, mai incercati o data. 🙂 Succes! ce sa zic?

  • Se crede Dumnezeu, cacatul asta ras in cap.Dan Fitosanitare, #smecherul Iașului. Da limbi în p…lui Raluca Fiterman, blondina nascuta intr-o familie săracă! Luată de soție doar ca a rămas însărcinată:))) Dan fa Îți o laba! Laba! Fa și tu med și numai da oamenii afară, îl mai ții minte pe ortoped dat afară de tine! Nesimțitul!suge-o!

  • un muist plin de bani,un betiv libidionsȘ)….a terminat feeaȘ)mare cacat de facultate,scosi la turme la pascut….are succes doar datorita lui taicasu,nu era el…era un om simplu!ce mai panarama,de barbos ,tatuat

Adauga un comentariu