National

Dark Mode în curând şi pe Whatsapp. Iată cum va putea fi aplicată

Publicat: 22 ian. 2020

Dark Mode în curând şi pe Whatsapp. Iată cum va putea fi aplicată

Whatsapp vine cu noutăţi. În curând va exista posibilitatea alegerii unei teme întunecate şi pentru aceasta aplicaţie de socializare. Această funcţie „Dark Mode” este caracterizată una dintre cele mai populare funcţii ale anului 2019. Aşadar, fiind singura aplicaţie dintre cele trei deţinute de Facebook care nu beneficiază de această funcţie, în perioada imediat următoare utilizatorii o vor putea utiliza.

Potrivit site-ului WABetaInfo, citat de Engadget, internauţii care folosesc WhatsApp au vizualizat în programul de testare beta al Google Play prezenţa funcţiei în cea mai nouă versiune a aplicaţiei (2.20.13).

Cum vei putea utiliza de aceasta

Dark Mode în curând şi pe Whatsapp. Iată cum va putea fi aplicată

Funcţia în perioada imediat următoare va apărea pe toate smarthphone-urile. Acest lucru, imediat după noul update, şi va putea fi găsită în Settings, şi apoi în tab-ul Chats.

Internauţii vor avea posibilitatea să activeze Dark Mode-ul permanent. Acest lucru este posibil doar pe timp de noapte sau atunci când nivelul bateriei va ajunge sub un anumit procent, pentru economisirea acesteia. Messenger a fost prima dintre cele trei aplicaţii ale Facebook care a introdus Dark Mode-ul, la începutul anului trecut. Mai apoi fiind urmată de Instagram în octombrie.loading...

Adauga un comentariu