Fotbal intern

Dat afara de la Mioveni, Neaga se pregateste prin parcuri

Publicat: 24 ian. 2012

Atacantul formatiei CS Mioveni, Adrian Neaga, a declarat, marti, ca se antreneaza singur în parc si în aceste conditii este dificil sa îsi gaseasca o alta echipa, asa cum i-a pus în vedere conducerea gruparii argesene.
„Eu am dorit sa ma antrenez cu echipa. Le-am spus sa ma lase sa fac pregatirea cu ei pentru ca pregatindu-ma bine în aceasta iarna îmi pot gasi si eu mai repede alt angajament. Asa, ma pregatesc singur ca leul prin parc si este foarte greu sa te vrea cineva. In plus daca denigrezi un jucator nici ceilalti nu te privesc pe urma cu ochi buni.

„Deocamdata nu stiu ce se va întampla… Am venit cu alte ganduri la Mioveni si am vrut sa fac treaba, dar eram dupa o accidentare care m-a tinut destul de mult pe tusa. Cel mai bine ar fi sa gasim o solutie care sa fie buna si pentru club si pentru mine, mai ales ca mai am contract înca un an si jumatate”, a afirmat Adrian Neaga.

Fotbalistul în varsta de 32 de ani a semnat vara trecuta un contract valabil doua sezoane cu gruparea argeseana, dar conducerea clubului l-au anuntat sa îsi caute o alta echipa deoarece nu va mai face parte din lot.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit