Telefoane mobile

Data de lansare pentru Samsung Galaxy S4, dezvaluita din greseala de un magazin

Publicat: 01 feb. 2013

Galaxy S4 ar putea sosi mai devreme decat am fi sperat, daca indiciile descoperite intr-un document intern apartinand unui magazin retail originar din Noua Zeelanda se adeveresc.

In pliantul ce anunta modul de desfasurare al unui concurs cu data de incheiere fixata pentru 9 aprilie, premiile oferite ar urma sa fie telefoane Samsung Galaxy S4, livrate fericitilor castigatori la scurt timp dupa incheierea concursului. Prin urmare, daca detaliile concursului sunt corecte Samsung ar trebui sa lanseze succesorul lui Galaxy S3 in luna aprilie.

Noua informatie se potriveste foarte bine cu zvonurile circulate deja si prin alte surse, ce vorbesc despre intentiile Samsung de a anunta telefonul Galaxy S4 in luna martie, urmand ca lansarea oficiala si disponibilitatea in magazine sa fie asigurate din a treia saptamana a lunii aprilie.

Din moment ce Samsung nu pare sa aiba planuri pentru aducerea lui Galaxy S4 la expozitia Mobile World Congress 2013, ce va avea loc la Barcelona catre finalul acestei luni, prezentarea sa ulterioara pare justificata, mai ales ca actualul model Samsung Galaxy S3 inca obtine vanzari foarte bune. Ramane de vazut dac nu cumva succesul terminalului Galaxy S3 va duce la o decalare si mai mare a datei de lansare pentru modelul Galaxy S4.loading...

Adauga un comentariu