National

Date oficiale! Ce salariu va avea Laura Codruta Kovesi

Publicat: 26 iul. 2018
1

Victor Ciutacu a prezentat in aceasta seara,  la Romania TV, date privind salariul pe care il va avea Laura Codruta Kovesi.

"Va prezentam un document in exclusivitate de la Parchetul General. Am aflat ziua in care se va intoarce la munca doamna Laudra Codruta Kovesi, dar si ce bani va primi lunar. Este o surpriza destul de mare, pentru ca doamna va avea, in continuare, spor pentru risc si solicitare neuropsihica, dar va mai primi si multi alti bani", a zis Victor Ciutacu.

Vezi si: Ziua zero pentru fosta sefa DNA! Laura Codruta Kovesi isi afla verdictul

"Informatia incendiara din acest raspuns: salariul si beneficiile pe care le va primi. O indemnizatie de incadrare de 22.898 lei, corespunzatoare unei vechimi in functie de peste 20 de ani si gradul 5. Kovesi va mai primi 3.000 lei spor pentru risc si suprasolicitare neuropsihica si spor de confidentialitate. Fosta sefa a DNA va mai primi 3.435 lei spor pentru conditii deosebite de munca si o indemnizatie lunara pentru titlul stiintific de doctor de 950 lei", a spus jurnalista Laura Duta, citand documentul la care a facut referire Victor Ciutacu.

Laura Codruta Kovesi a fost revocata din functia de procuror-sef al DNA de presedintele Klaus Iohannis in luna iulie. La mai putin de o ora si jumatate de la anunt, decretul prin care presedintele a revocat-o pe Kovesi de la conducerea DNA a fost publicat in Monitorul Oficial.

Comentarii
  • DE CE SE PLING CEI DE LA PUTERE CA NU AU BANI ???? MI SE PARE NORMAL SA NU AI CIND IMPARTI BANI CU SACII LA JUSTITIE , SRI, ARMATA DE GENERALI FACUTI LA APELUL DE SEARA CA AVEAU PANTOFII LUSTRUITI BINE , LA M.A.E. CARE NU FAC CHIAR NIMIC SI SUNT DOAR NEPOTEI ETC.

Adauga un comentariu