Celebritati

DAVID PUSCAS nu s-a mai putut abtine! Fiul LUMINITEI ANGHEL a facut marturisiri:,,Sa fii gay… ‘’

Publicat: 27 feb. 2017
David Puscas, in ultima vreme, face ce face si iese mereu in centrul atentiei. Fiul rebel al Luminitei Anghel ba se cearta cu diferite persoane, ba pozeaza in ipostaze intime, astfel reuseste sa capteze atentia publicului.
Baiatul nu este deranjat de faptul ca I se spune ca ar fi bi-sexual, nu crede ca asta este ceva rau, este o alegere de viata.
,,Mi s-a spus ca sunt o persoana bi-polara si bi-sexuala (rade- n.r.) toate cu “bi”. Nu nu ma deranjeaza, sincer. Am 20 de ani, nu am cum sa ma supar din asa ceva. Sa fii bi sau gay nu este o boala sau o jignire, este pur si simplu o alegere a unui mod de viata. Am o parere foarte buna despre homosexuali, sunt si ei oameni. Sustin comunitatea si am prieteni de genul asta. Visez la o tara mai open-mind’’a declarat pentru wowbiz.ro David Puscas.
Intrebat ce vedete ii plac, acesta a declarat ca o adora pe Loredana Chivu. ,,Imi place foarte mult de Loredana Chivu. Este absolut superba. Imi place si atitudinea ei, si prezenta ei, imi place cu totul. Imi place de Solcanu, mi se pare un tip interesant, charismatic Si dragut. Imi place Si de Traistariu, ca artist si mi-a placut curajul de a posta imagini aproape nud pe facebook. Mult curaj, a creat o mare valva atunci. Imi plac Si Victor Slav, si Bogdan Vladau…’’, a mai spus baiatul.
Adauga un comentariu