Mozaic muzical

David Puscas si Luminita Anghel au intrerupt orice legatura!

Publicat: 26 iun. 2017
3

Relatia dintre Luminita Anghel si fiul ei adoptat, David Puscas, iar scartaie. Cei doi nu si-au mai vorbit de multa vreme, astfel incat niciunul nu mai stiu nimic de celalalt.

Luminita Anghel si fiul ei infiat nu par sa ajunga la o intelegere. Cei doi se cearta adesea, de cele mai multe ori scandalul lor fiind si public, pe la emisiunile tv.

Totusi, la un moment dat lucrurile pareau ca merg bine in relatia lor, artista fiind surprinsa de paparazzii chiar in momentul in care se ducea la David cu sacose pline cu mancare, imagini de dovedeau ca vedeta inca isi ajuta fiul infiat.

La scurt timp insa, cei doi au rupt iar legatura, de aceasta data cu cateva reprosuri care i-a distantat, se pare. David si Luminita nu s-au mai vazut si nu si-au mai vorbit de cateva luni si fiecare isi vede de viata lui.

Vezi si Cantareata de muzica populara Niculina Stoican isi aminteste cu groaza de bataia primita

“David s-a certat cu Luminita acum vreo 2-3 luni, pe mesaje, ca trebuiau sa se vada si ea l-a tot amanat. David a inceput sa-I dea iar multe mesaje, sa o sune, ea n-a mai raspuns, ba chiar i-a blocar numarul de telefon ca sa nu o mai poata cauta. Discutiile sunt de tot de bani, tot de loc de munca, aceleasi subiecte pe care s-au contrat mereu. Acum David lucreaza la un salon de infrumusetare si-si castiga singur banii”, sustin surse din anturajul tanarului.

Vezi si Andra a primit o veste care o intristeaza profund!

David Puscas s-a plans insa la prieteni ca mama lui adoptiva nu doar ca nu mai vorbeste cu el, dar e ingrijorat ca nu mai stie nimic de ea.

“Nu mai stiu nimic de mama pentru ca nu mai au cum sa dau de ea. Mi-a blocat accesul la numarul ei, dupa ce i-am dat cateva mesaje in care nu mi-a raspuns. N-am vazut-o de vrei 2-3 luni si nu mai stiu nimic de ea. Sper sa fie bine. Daca ea refuza sa comunica cu mine, n-am ce sa fac. Eu ma descurc singur, cum pot. Nici nu mai sunt atat de afectat ca inainte, nu mai intru in depresie ca nu vorbeste mama cu mine. Daca ea asa doreste, asa sa faca. Atunci cand va dori sa ma vada… ma va cauta”, s-a plans tanarul in grupul sau de prieteni.

In trecut, Luminita Anghel si fiul ei adoptiv au avut scandaluri monstruoase din cauza faptului ca David nu se angaja ca sa-si castige proprii bani. Cantareata s-a oferit sa-l ajute cu bani, mai exact, sa-i plateasca cheltuielile la garsoniera in care sta cu chirie, insa banii de buzunar sa si-i castige pe propriile forte. De gura artistei, David a incercat sa-si gaseasca diferire locuri de munca, insa nu a stat prea mult la ele motivand ca vrea sa faca ceea ce ii place: televiziune. In urma cu mai bine de un an, tanarul se angajase la un magazin de incaltaminte dintr-un mall din Capitala, insa nici acolo n-a rezistat foarte mult. La vremea respectiva, David si Luminita s-au certat la cutite nu doar acasa, ci si in platourile emisiunilor tv. Cantareata ii reprosa ca nu-i place munca, iar David se apara ca nu poate lucra cu placere daca face ceea ce nu ii place. Ulterior, el a mai schimbat cateva locuri de munca, nici ca barman nu i-a placut sa lucreze, nici ca ospatar sau bucatar.

Luminita Anghel are o casnicie fericita langa sotul ei si fiul biologic.

Adauga un comentariu