Fotbal extern

David Trezeguet a marcat primul sau gol pentru River Plate

Publicat: 20 ian. 2012

Fostul internaţional francez David Trezeguet (34 ani) a marcat primul său gol pentru echipa argentiniană de fotbal River Plate, joi seara la Mar del Plata, în cursul unui meci amical caştigat cu 2-1 în faţa formaţiei Racing Club.

Intrat pe teren în minutul 68, Trezeguet a înscris golul victoriei noii sale echipe, cu şase minute înainte de finalul jocului.

‘Este începutul unei mari aventuri. Acest gol mi-a adus o mare satisfacţie’, a declarat fotbalistul francez, care a purtat tricoul cu numărul 17, un număr care l-a însoţit aproape întreaga sa carieră.

David Trezeguet, care a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu River Plate, legendara echipă care a retrogradat însă în liga secundă, a promis că o va ajuta să revină cat mai rapid în elita fotbalului argentinian.

River Plate va disputa următorul meci de pregătire pe 25 ianuarie, în compania ‘eternei rivale’ Boca Juniors, înaintea debutului campionatului, în luna februarie.

Campion mondial (1998) şi european (2000) cu reprezentativa Franţei, Trezeguet s-a format ca jucător la CA Platense, echipă de la periferia capitalei argentiniene Buenos Aires, pentru care a evoluat între 1994 şi 1995, înainte de a se transfera la AS Monaco. El a mai jucat în Italia, la Juventus Torino, şi Spania, la Hercules Alicante, iar apoi a îmbrăcat tricoul unui club din Abu Dhabi, de unde a revenit în Argentina.

 loading...

Adauga un comentariu