Local

De astazi, iesenii pot da electrocasnicele vechi pentru cadouri

Publicat: 06 apr. 2014
1

Electrocasnicele si aparatura electronica veche si nefolositoare pot fi aruncate in mod organizat la Iasi, iar cei care fac asta au si o serie de beneficii. In perioada 7 – 18 aprilie, Salubris împreuna cu Agentia Pentru Protectia Mediului Iasi si Primaria Iasi desfasoara proiectul denumit „Impreuna Pentru Un Mediu Curat!„.

Citeste si: Seful gunoierilor a dat lovitura! Venit cu sase cifre, performante sub un procent

„Campania are ca obiectiv constientizarea populatiei privind importanta colectarii selective a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) si informarea acesteia cu privire la posibilul pericol pentru sanatatea umana si pentru mediul înconjurator daca deseurile nu sunt colectate si reciclate corect. Pentru fiecare DEEE de minim 10 kg adus la punctele de colectare, în perioada 07 – 18 aprilie, organizatorii vor recompensa gestul cu un produs ecologic de curatenie”, au precizat oficialii Salubris.

Citeste si: Ramai fara cuvinte cand vezi ce au putut face edilii! Taxa pe prostie platita de ieseni

Toti cei care detin astfel de echipamente pot sa le aduca la unul din punctele special destinate colectarii acestor deseuri: luni la punctul „Parcare 24 ore” – Str. Alba, între orele 10.00 si 18.00; marti la „Han Tatar”- esplanada Oancea, miercuri la „Podul de Piatra”- str. Nicolae Iorga, joi la „Piata Pacurari”, iar vineri la „Piata Sudului” din CUG. În cazul în care echipamentele sunt voluminoase, iesenii au la dispozitie numerele de telefon 0232-270.223 sau 0800-410.610, iar o echipa a Salubris Iasi va prelua gratuit echipamentul uzat.

Adauga un comentariu