News Flash:

De astazi, retea de canalizare in comuna Letcani

22 Iunie 2010
2220 Vizualizari | 2 Comentarii
Stelian Turcu
• Astazi vor incepe lucrarile de realizare a retelei de canalizare si a Statiei de Epurare in comuna Letcani • Lucrarile sunt finantate prin Programul National de Dezvoltare Rurala, Masura 3.22, iar proiectul cuprinde si modernizarea unui drum comunal si a unui Centru de zi pentru copii

Astazi vor incepe lucrarile de realizare a retelei de canalizare in comuna Letcani. Finantat prin Programul National de Dezvoltare Rurala, Masura 3.22, proiectul depus de primarul Stelica Turcu cuprinde realizarea retelei de canalizare in satul Letcani si amenajarea Statiei de Epurare, modernizare prin asfaltare a drumului principal din satul Cogeasca, infiintarea unui Centru de zi pentru copiii din Letcani si dotarea caminului cultural. "Proiectul are o valoare de 2,5 milioane euro si este finantat de Uniunea Europeana", a precizat Stelica Turcu, primarul comunei Letcani. De precizat ca Programul National de Dezvoltare Rurala, prin Masura 3.22, are ca obiectiv îmbunatatirea conditiilor de viata pentru populatie, asigurarea accesului la serviciile de baza si protejarea mostenirii culturale si naturale din spatiul rural în vederea realizarii unei dezvoltari durabile. Deocamdata se realizeaza reteaua de canalizare numai in satul Letcani. Primaria a intocmit insa proiecte pentru a infiinta o retea de canalizare in toate satele comunei. De precizat ca satele comunei sunt racordate la reteaua de apa potabila. "Am facut studiile de fezabilitate necesare pentru a realiza reteaua de canalizare in toate satele comunei. Noi speram in continuare ca vom obtine finantare pentru a finaliza acest obiectiv", a adaugat primarul Stelica Turcu.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

claudia  | #111765
Leţcănenii să fie mândri , că au în fruntea comunei un om deosebit, cu înalte calităţi morale, umanist, foarte sincer, onest cu cetăţenii şi foarte pozitivist ,plin de elan şi bine intenţionat cu proiecte viabile.SUCCES ÎN TOT CE VREŢI SĂ REALIZATI!!!!!!!!
grasu  | #120243
Prea multe laude! Eşti cumva neam cu primarul? Eu nu sunt sigur de calităţile lui morale şi oneste...
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1344 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014946 (s)