Magazin

De Black Friday de la LIBREX, comandă cărți pentru tot anul!

Publicat: 09 nov. 2021

Ziua de 12 noiembrie 2021 îți aduce numeroase surprize de la LIBREX! Este ziua în care se va organiza evenimentul de Black Friday, cea mai așteptată zi din an, atât pentru clienții fideli, dar și pentru cei care vor să se bucure de cărți la prețuri excepționale. Poți comanda cărți pentru tot anul, la prețuri incredibil de mici.

LIBREX, cea mai mare librarie online din România, ți-a pregătit oferte pe care nu le poți refuza! Îți recomandăm să îți pregătești de acum biblioteca și de ce nu, să te gândești și la cadourile de sărbători, pentru cei dragi. Nimeni nu refuză o carte, așa că poți profita de Black Friday de la LIBREX pentru a le face o bucurie celor dragi.

Cea mai tentantă ofertă de Black Friday, de la LIBREX se traduce prin reduceri de până la 90% la 1.000.000 de cărți. Peste 1 milion de volum vor pleca spre cititorii care profită de reduceri în acea zi. Partea cea mai bună este faptul că reducerile sunt reale. Clienții fideli pot garanta acest lucru!

Surprizele nu se opresc aici! Având în vedere că volumele se află pe stoc, vor fi expediate rapid, în maximum 3 zile de la plasarea comenzii. Astfel, te vei bucura rapid de cărțile dorite și dacă le-ai cumpărat pentru a fi dăruite, vei surprinde persoanele dragi cât mai curând.

Nu doar cărțile individuale se vor bucura de reduceri, ci vor exista și numeroase Pachete tematice, de la cei mai îndrăgiți autori. Astfel, dacă nu știi ce să mai citești și vrei să încerci autori sau genuri literare noi, acum este șansa ta să cumperi cât mai multe cărți.

Pentru evenimentul de Black Friday 2021, se preconizează o creștere a vânzărilor cu 50% față de 2020. Această creștere este în ton cu dinamica vânzărilor din 2021, semn că românii au redescoperit cât de important și de plăcut este cititul. Prin campaniile desfășurate de-a lungul timpului, LIBREX a reușit să convingă cât mai multe persoane să redescopere cititul și trendul continuă și astăzi.

Reducerile se vor aplica la toate cărțile aflate pe stoc, indiferent de genul lor. Astfel, te poți bucura de romane polițiste, cărți de dragoste, cărți de specialitate din diverse domenii, cărți de istorie, cărți pentru copii, cărți pentru diverse hobby-uri, biografii și multe altele.

Dacă îți plac cărțile de dragoste, atunci merită să aștepți ziua de Black Friday. Poți comanda carti de dragoste de pe librex.ro la prețuri extrem de mici. Indiferent dacă preferi poveștile clasice, nemuritoare sau pe cele moderne, vei putea să te bucuri de cele mai bune titluri. Îți recomandăm să adaugi în coș volumele preferate și în ziua de Black Friday doar să le comanzi.

Nu uita că pe data de 12 noiembrie începe cel mai important eveniment pentru toți iubitorii de cărți: Black Friday la LIBREX! Indiferent de numărul de cărți pe care îl vei comanda sau de genul acestora, important este să citești cât mai mult, pentru a te relaxa, pentru a învăța lucruri noi și pentru a-ți păstra mintea în cea mai bună stare, cât mai mult timp!

sursa foto: www.librex.ro

 

Adauga un comentariu