Sport

De Bruyne, pe picior de plecare de la City? Anunțul a fost făcut de un apropiat!

Publicat: 08 iun. 2020

Kevin De Bruyne, unul dintre cei mai valoroși mijlocași ai lumii, ar putea pleca în această vară de la Manchester City. Selecționerul Belgiei, Roberto Martinez, susține că unul dintre preferații săi ia în calcul o altă experiență, după ce echipa lui Pep Guardiola a fost scoasă de UEFA din cupele europene.

„Kevin cântărește dacă să plece sau nu de la Manchester City. E foarte importantă decizia pe care o adoptă Guardiola, un antrenor cu care are o relație foarte apropiată. Depinde dacă va părăsi Pep clubul… De Bruyne are o mentalitate de învingător, el acum își trăiește cei mai buni ani ai carierei. Se gândește la ce va face peste patru sau cinci ani. Doar el va lua decizia, depinde foarte mult de ce simte în aceste momente”, a spus Roberto Martinez.

Mijlocașul belgian este unul dintre favoriții lui Pep Guardiola de la Manchester City. Acesta a bifat 20 de pase decisive în acest sezon, în 35 de partide în toate competițiile și a marcat de nouă ori. Amintim că UEFA a decis excluderea lui Manchester City din următoarele două sezoane ale Ligii Campionilor, iar Kevin De Bruyne recunoaște că ia în considerare plecarea de pe „Etihad”, dacă penalizarea nu va fi ridicată.
Mijlocașul belgian, unul dintre cei mai importanți jucători ai lui City din ultimii ani, susține că două sezoane în afara celei mai importante competiții continentale e o perioadă mult prea lungă, dar dezvăluie că oficialii clubului au dat asigurări că decizia UEFA va fi anulată după procesul intentat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Kevin De Bruyne poate pleca de la City

„Aștept decizia finală. Cei de la club ne-au spus că au contestat decizia UEFA și sunt convinși că vor avea câștig de cauză. Am încredere în cei de la club. Trebuie să așteptăm să aflăm decizia finală. În acel moment, voi vedea ce este de făcut. Doi ani fără Champions League este o perioadă foarte lungă de timp. Un an ar fi o perioadă pe care aș putea să o accept”, declara Kevin De Bruyne în urmă cu o lună.
Adauga un comentariu