Cancan ultimă oră

De când a slăbit, Oana Roman mănâncă o singură dată pe zi. Ce conține salata care o ajută să se mențină în formă

Publicat: 22 iun. 2022
Oana Roman cu o fust[ neagră și o bluză portocalie
De când a slăbit, Oana Roman mănâncă o singură dată pe zi

Oana Roman și-a schimbat complet stilul de viață în ultimele luni. Vedeta a reușit să scape de un număr impresionant de kilograme, iar acum face tot posibilul pentru a se menține la o greutate optimă.
Se pare că secretul Oanei Roman este faptul că se rezumă la o singură masă pe zi și, opțional, o gustare. Oana Roman a împărtășit cu fanii și urmăritorii de pe rețelele sociale o rețetă de salată delicioasă și consistentă pe care ea obișnuiește să o consume adesea.

„O să vă arăt ceva foarte interesant. Este vorba despre o salată pe care eu o consum frecvent. Este prima mea masă pe ziua de astăzi și ultima, am mai avut doar o gustare mai devreme. Este o salată pe care o mănânc cu pulpe de pui la grătar. Salata are frunze de salată verde și roșie, porumb, brânză telemea și un sos făcut din muștar Dijon și un pic de maioneză. Această salată este genială, credeți-mă!”, a spus Oana Roman, într-un Instastory.

Oana Roman: „Doar eu cu mine”

Oana a mai mărturisiut internauților că, pentru prima data în mulți ani, a rămas complet singură acasă și nu știe ce să facă.

„Am ajuns acasă. Isa este la tatăl ei (n.r. – Marius Elisei), mama este la spital și ce credeți? Sunt singură acasă. Doar eu cu mine. Cred că lucrul acest anu mi s-a mai întâmplat de ani de zile. Nu mai știu cum este să fiu singură acasă și nu știu ce să fac… O să mă uit la filme, o să mănânc popcorn (da, o să trișez) și o să mă bucur de casa mea și o să mă odihnesc până mâine dimineață. Mâine dimineață voi fi foarte stresată până voi afla că mama va ieși din operație și va fi bine”, a adăugat Oana.

Oana Roman și Marius Elisei au ajuns din nou în pragul despărțirii

Oana Roman și Marius Elisei vor sărbători 8 ani de când și-au jurat iubire pentru totdeauna. Deși spuneau că sunt fericiți, Oana Roman a dat de înțeles că este la un pas de despărțire de Marius Elisei. Vedeta chiar a postat un mesaj pe InstaStory, în care îi anunța pe fanii ei că are multe de spus, chiar dacă îi provoacă durere.

„Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură”, a declarat Oana Roman, potrivit Spynews.ro.
Adauga un comentariu