National

De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup

Publicat: 20 mai 2021
Adrian Radulescu a murit din cauza unor insuficiențe multiple de organe.
Odată cu decesul lui Adrian Rădulescu medicii au stabilit faptul că organismul acestuia a cedat în urma unei insuficiențe multiple de organe.

Medicii au stabilit de ce a murit Adrian Rădulescu, fost consilier prezidențial al lui Traian Băsescu și ex-secretar de stat în Ministerul Agriculturii. Potrivit acestora cauza deceslui ar fi “insuficiență multiplă de organe”.

Preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România, a fost internat, marți, direct la Terapie Intensivă, în stare gravă. Medicii au făcut tot posibilul să-l salveze, însă fără succes.

De ce a murit Adrian Rădulescu?

Adrian Rădulescu a murit la vârsta de 66 de ani după ce a fost internat marți direct la Terapie Intensivă, în stare gravă.  Medicii au stabilit faptul că organismul acestuia a cedat în urma unei insuficiențe multiple de organe.

Adrian Rădulescu a intrat în lumea agricolă ca moderator, între 2001 și 2007, al emisiunii “Viața satului”. Și-a continuat drumul în agricultură și a rămas aproape de mass-media, fiind o prezență mereu obiectivă că invitat în emisiuni în care prezenta mereu realitatea din sectorul agricol și problemele cu care se confruntă fermierii.Adrian Rădulescu a fost unul dintre membrii activi ai PMP. Cu afaceri multe în agricultură, acesta a fost membru al FSN în 1990. În 2007, a devenit director de cabinet al lui Dacian Cioloș în Guvernul Cășin Popescu Tăriceanu.

“Adrian Rădulescu, prietenul meu, ai plecat prea repede. Drum lin și Dumnezeu să te odihnească în pace. Respectuoase condoleanțe familiei”, a scris pe Facebook fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu, mesaj distribuit și de Partidul Mișcarea Populară (PMP).

Adrian Rădulescu era proprietarul a patru ferme de porci

Preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România era proprietarul a patru ferme de porci moderne, inaugurate în perioada 2011-2013, dintre care trei au capacitatea de 2.000 capete și una de 5.000 de capete.

În fiecare dintre cele trei ferme mai mici a investit 1,2 milioane euro, iar în cea mare în jur de 2 milioane de euro. Anual de pe poarta fermelor sale ies cam 32.000 de porci. Deține și abator propriu în Valea Dragului, Giurgiu, în care a investit în jur de 1 milion de euro.

Mesajul de condoleanţe postat de Petre Daea

Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea a da un mesaj de condoleanţe la aflarea veștii. Acesta deplânger pierderea suferită spunând despre Rădulescu că a fost un spirit pentru agricultorii din România.

„Agricultura României este în doliu! Moartea fulgerătoare a valorosului inginer Adrian Rădulescu ne-a împietrit inimile de durere. Colegul și camaradul nostru a fost un spirit pentru agricultorii României. Hărnicia, devotamentul, priceperea, exemplul personal au contribuit la creșterea încrederii în succesul făuritorilor de hrană ai țării. Ca secretar de stat, consilier la președinție, deputat, a militat pentru binele agriculturii romanești, având o contribuție importantă în acest domeniu”, spune Petre Daea.

Odată cu decesul lui Adrian Rădulescu medicii au stabilit faptul că organismul acestuia a cedat în urma unei insuficiențe multiple de organe.

Comentarii
 • ” Medicii au stabilit faptul că organismul acestuia a cedat în urma unei insuficiențe multiple de organe.”

  Un diagnostic de caca-maca! Ce a generat aceste insuficiente? Un diabet necontrolat sau un alcool, prea mult, luat?

 • ” Medicii au stabilit faptul că organismul acestuia a cedat în urma unei insuficiențe multiple de organe.”

  Un diagnostic de caca-maca! Ce a generat aceste insuficiente? Un diabet necontrolat sau un alcool, prea mult, luat? Oricare ar fi motivul, Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!

 • 66 de ani? Ciudat. Poate știa prea multe? Era o apariție agreabila la tv,cu oplinii du bun simt. Este o pierdere care se Adaugă la Numeroșii decedați din ultimii doi ani aproape. Prea tânăr. Ar trebui clarificat acest diagnostic .condoleante familiei .

 • Păcat că a plecat atit de repede Dumnezeu sa îl odihnească în pace! Era un om cu mare caracter cind venea la tv spunea lucrurilor pe nume că știa cu ce se mănâncă agricultura! Bine ca nu i-au pus că a murit de covi??? Ar trebui să fie mai mulți oameni ca el să pună suflet se vedea că avea probleme de sănătate se aprindea repede și se inrosea cind se supăra!! Drum lin!

 • am fost in audienta si dupa ce i/am prezentat ce detin si ce doresc sa fac atit a spus;
  omule tine_ti bani si ha si vezi+ti de pensie ca ramai in fundul gol
  Dumnezeu sa+l odihneasca , mare om , mare caracter

 • Condoleanțe Familiei sale! Dumnezeu să-l odihnească în Pace! Rămîn în urma sa pe lîngă cele 4 ferme, toate Emisiunile interesante de la: ,,Viața Satului”!

 • Ce diagnostic e ăsta” insuficiența de organe”? un om atît de activ ,cum e posibil să moara de pe o zi pe alta? poate un infarct ,că punea mult suflet în tot ce făcea ,dar insuficienta……regrete profunde ,sincere condoleanțe familiei!

 • Estr trist ca in Romania se moare din orice .Dumamajorarea salariilor la doctori acestia nu isi gac datoria. Sunt niste mafioti si ciubucari ordinari

 • Ce i-au gasit medicii in trup…. ce titlu de căcat, jurnalism de căcat. Au găsit-o pă măta, „jurnalistule” de căcat. Aștepta tramvaiu’ 5.

 • Domnul Adrian Rădulescu a murit ,in principal, datorită poziției greșite de dormit in care a stat în ultimii ani de viață. Pe locul pe care ținea capul atunci când dormea se găsește un nod al Rețelei Hartmann, care are proprietatea de a-ți suge toată energia și de a-ți țopii organele agravând toate bolile pe care le ai. Accea și situație a fost și la Ion Dichiseau. Orice radiestezie poate determina in câteva secunde o astfel de poziție. Nici Mihai Constantinescu nu a crezut când i-am atras atenția.

 • Domnul Adrian Rădulescu a murit ,in principal, datorită poziției greșite de dormit in care a stat în ultimii ani de viață. Pe locul pe care ținea capul atunci când dormea se găsește un nod al Rețelei Hartmann, care are proprietatea de a-ți suge toată energia și de a-ți topii organele agravând toate bolile pe care le ai. Acceași situație a fost și la Ion Dichiseau. Orice radiestezist poate determina in câteva secunde o astfel de poziție. Nici Mihai Constantinescu nu a crezut când i-am atras atenția.

 • A murit fără să spulbere bănuielile despre moartea partenerului sau de afaceri, Marinescu , și despre modul în care a dobândit crama și podgoria acestuia de la Urlați . Dumnezeu să îl ierte !

 • A murit fără să spulbere bănuielile despre moartea partenerului sau de afaceri, Marinescu , și despre modul în care a dobândit crama și podgoria acestuia de la Urlați . Dumnezeu să îl ierte !

 • As vrea sa stiu ce inseamna „insuficienta multipla de organe” ? Care sunt simptomele ? Nu de alta, dar sa nu ne apuce si pe noi si sa nu stim cum sa ne aparam.

 • „insuficienta de organe” ! asta suna a moarte suspecta !
  stia prea multe….spunea prea multe….si deranja mult….asa ca alogenii de la conducere au actionat….cu Dragnea detinutul politic care a deranjat si mai mult pe alogenii paraziti care ne-au ocupat tara, se intampla la fel….e foarte limpede….

 • Din ce am citit si auzit, insuficienta de organe poate fi datorata unui cancer in faza terminala sau,mai nou-forma agresiva de covid- care,netratat,agraveaza afectiunile preexistente si conduce la aceasta deteriorare ireversibila a organelor,care,rand pe rand,cedeaza. Deci a avut covid sau vreun cancer. De ce nu se spune clar?

 • Insuficienta de organe este un diagnostic absolut corect. Sunt mii de pacienti care mor din cauza insuficientei renale, cardiace, pulmonare, sau combinate. Nu e nici un Covid, nici cip, nici moarte suspecta. Mai lasati Facebook-ul care va alimenteaza diversele maladii si, eventual, incercati sa studiati. Poate chiar medicina… Veti intelege multe, chiar si pe Dvs.

 • Dr. in ce? insuficient, nesuficient, neindestulator, etc, adica au fost organe nesuficiente, nu au fost destule.Au fost prea putine organe. Bravo medicina romaneasca si limba romana. Cand merg romanii in Turcia cu diagnosticele noastre, se iau cu mainile de cap. Intrebarea majoritara este : de ce medicii romani nu colaboreaza unii cu altii. Ce sa le spui ca-ti este rusine sa spui ca romanii la modul general se urasc si se invidiaza indiferent ce meserie ar avea si unde s-ar afla.

 • Nu pot sa dau detalii dar daca s-ar fi facut o analiza de laborator probabil s-ar fi descoperit ca insuficienta multipla de organe a venit in urma otravirii, au vrut sa scape de el!

 • Nu pot sa dau detalii dar daca s-ar fi facut o analiza de laborator probabil s-ar fi descoperit ca insuficienta multipla de organe a venit in urma otravirii, au vrut sa scape de el!

 • Moartea prematuraa Ing.Adrian Radulescu ramane in continuare cu un mare semn de intrebare,ce s-a stabilit de catre medici este insuficient elucidat.Acest fapt obliga organele medicale de specialitate sa stabileasca diagnosticul corect,asa cum afost si decedatul cand a inceput sa porneasca si sa deruleze afacerile.Fiind de profesie Ing. agronom a mers pe principiul luarii in arenda a unor suprafete de terenuri de la tarani pe care le-a cultivat eficient.

 • Cand am citit am avut impresia ca este vorba de un om fara toate organele. Pacat ca s-a dus un om care probabil nu-si spusese ultimul cuvant in profesie. Dumnezeu sa-l odihneasca.

 • Doamne,de când sunt nu am auzit un asemenea diagnostic insuficiență multiplă de organe,ar trebui familia să ceară explicații!
  Dumnezeu să-l odihnească!

 • Mulți mor și habar nu avem de ce în ultimul timp nu se știe cauza morții. Dumnezeu sa-l odihnească în pace și condoleante familiei!O vorba din bătrâni zice ca morții sa nu-i vorbim de rau,căci fiecare este judecat după faptele lui.Suntem așa de rai,avem atât venin și nu avem niciun respect pentru familia îndurerată.Titlul articolului ma dezamageste și nu este prima dată….

 • Un suflet nobil printre stele. Adevarul despre Cristi Marinescu este că a stat in spital 2,3o ore, fara sa fie investigat atent după ce facuse infarct, cand au stabilit să il transfere la București, Adrian m-a sunat sa vin la spital să donez sange, am grupa 0.Am tinut legatura telefonic si de la Spilalul de urgenta a spus sa ma indrept catre Vitan – Barzesti ca ambulanta a luat-o catre Vitan Atunci eu i-am zis ca nu mai am de ce să vin că nu donez sange la morga, la morti. Atunci fratela meu a sflat ca,, fratele Cristi Marinescu” de fapt a murit pe drumul dintre Ploiesti si Bucuresti. Despre crama si vie sunt povesti… Aveau o idee de proiect… Adrian din respect pentru Cristi a continuat ideea….. prin cate a trecut până a realizat ce se vede doar el și Dumnezeu stiu. Dumnezeu sa va aibă în paza și protecție și pe buni și pe ceilalți……. Milica Radulescu. Doamne ai grija de fratele meu că a fost un om bun pentru milioane de romani, dar nu a avut grija de el……

 • El a facut comasarea de terenuri pentru mosia Ioanei Basescu de la Nana.
  Vindea alcool fara timbru. Era un basist coclit, agresiv si mistocar, prea sigur de protectia de care se bucura ca_consilier basist.

 • Unii pe care nu i-a dus mintea NICIODATĂ, acum, le-o roade INVIDIA…. TERENUL de la Nana l-am avut in arenda eu (aprox 1000ha) pana in1999, dupa aceia l-a preluat Surdu.,Nicusor….Sandu Voinea…. terenul fiind comasat din1995… lumea stia de Radulescu dar politicienii,, iubitori si amabili”la-u cadorisit pe Adrian, fratele meu. Nu a comasat nimic,, vina” lui a fost că a urcat unde alții nu vor putea urca pe pamant. Doar acum „prietenii” pot urca langa el. DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE.

 • cand il urmeaza Basescu , care a distrus aceasta tara si s-a inconjurat de toti mafiotii si a ridicat coruptia la cel mai inalt nivel

 • Așa suntem toj fermierii adevărați domnule Rădulescu..Întâi ferma apoi noi. Asa vine o zi când plecăm și noi discret din viață asta. Nu interesează pe nimeni eforturile noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

 • Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Ii cunosc pe amandoi fratii Radulescu din copilarie. Adrian si Milica cu un an mai mic. Ii ajutam la matematica (aritmetica) la ei in casa in satul Malaiestii de Jos pana la clasa a 3-a. Eu m-am mutat intrun orasel cand el era clasa a 4-a. Am citit in presa si l-am vazut si la tv, Plecat dintrun sat uitat de lume a avut o traiectorie impresionanta in viata. Nu numai el,dar si altii inclusiv Basescu, care desi nu au fost straluciti in scoli au reusit sa ajunga sa conduca destinele Romaniei. Adrian ,daca l-a mostenit pe tatal sau, care a fost foarte priceput (sa faca lucrurile cu mana lui) si foarte muncitor, cu siguranta ca a fost de succes in viata lui. In cea ce priveste unele aluzii la metodele coruptive ,nu este el cel care a infiintat coruptia , mai degraba el s-a adaptat mai rapid si mai bine la situatia din Romania. Invidia niciodata nu te conduce la o viata mai buna. Luati ce a fost bun la Adrian si cu siguranta veti avea o viata mai bogata.

 • Tu asta cu datul vinei pe vaccin esti conspirationist needucat. Citeste si studiaza ca o sa -ti fie mai bine in viata decat sa asculti barfa de la coltul strazii, din tramvai, troleu si de la adunarile din piete a chitibusarilor „specialisti” in fotbal.

 • Mulți proști pe-aici…. E unul mai sus care analizează termenul de ” Insuficiență Multiplă de Organe” . Stau și mă gândesc dacă exemplarul anencefal respectiv chiar respiră … Iar pentru ceilalți „academicieni” care înjură cu râvnă doctorii „spăgari, criminali și nepregătiți „din România le sugerez să caute pe Wiki sau unde îi mai poate duce bibilica ce înseamnă termenul de „MSOF” în engleză că , poate cine știe , or fi mai mulți cunoscători de limbă shakesperiană pe-aici decât de limba mamii lor !…. Iar pentru Adrian Rădulescu , dincolo de păcatele lumești ,mai puține sau mai multe , mai mari sau mai mici , doar atât : „drum lin către stele !…”

 • Dumnezeu sa-l ierte. Iar pentru tine care ai scris articolul am un verdict: dute din nou la scoala,se pare ca si tu ai multa, chiar foarte multa INSUFICIENTA de Limba romana. Spre deosebire de raposat ,tu inca mai poti fi salvat.

 • Ce diagnostic e acesta? Ce limba ai invatat mai jurnalistule?Ti-ai recitit articolul sa vezi ce pricepi din el?Cu ce medici ai stabilit un asemenea diagnostic?

 • Cu siguranta unii habar nu au despre ce vorbesc! Duduie Mardare Doina,jurnalistul a preluat stirea de la purtatorul de cuvant al spitalului si da,este posibil sa fi avut ”insuficienta multipla de organe”,adica organismul a cedat,ce e asa de greu de inteles??Dumnezeu sa-l ierte!

 • In 2010 , A pledat foarte mult in guvern pentru diponibilizarea inginerilor , colegilor lui , din din functiile ocupate in teritoriu . Un grup de ingineri ne-am dus la el in minester si nu a vrut sa ne ajute .

 • In 2010 a pledat in Ministerul agricol pentru diponibilizarea inginerilor , colegilor lui , din sistem , ne-a lasat cu gura cascata in holul ministerului .

 • Măi tampitilor, cum poți să urezi unui mort” drum lin!”? Chiar si dl Cristian Diaconescu! Acum înțeleg de ce s-a băgat la partidul ,născut mort, al betivului national.

 • in primul frand ..Fie i tarana usoafra si condoleante familiei indoliate… s au scris atatea si ashea si ashea ..ca i mai bine sa ti pastrezi parerea mai ales ca parerea mi nu i ikn ton cu nici una din parerile esprimate ..de inaintasi.radulescu ..io as zice ca ..asocierea cu bashescu -limbric ar fi indeajuns ca sa ti dai seama ca ai de a face cu un oportunist ..un ins banal cu cebva umor..si cu dorinta de inviutire ca mai toti dintre noi.siii facand averi pentru un CORIFEU si a tras si el o fasie .si o lasa ..mostenire el alegandu se cu cei 2.5 mp ..alocati ..prin nastere..

 • Domul zmeu să îl merite, mere ohm merge crater.A mult mugit, a strâns 4 porci in ferma,a luptat în spatele lui președinte cu toți ce vroia să-l ardă.De aici a căzut organele de la gaze. domnul zmeu să aibă criză cu tine

 • Domnul zmeu să-l facă drum lin, mere ohm Mare crater,a mugit mult ,a făcut 4 porci in ferma,a luptat în spate președinte și de astă a murit săracu ,de la gaze. Domnul zmeu să te facă în pace

 • Domnul zmeu să-l facă drum lin, mere ohm Mare crater,a mugit mult ,a făcut 4 porci in ferma,a luptat în spate președinte și de astă a murit săracu ,de la gaze. Domnul zmeu să te facă în pace.când termină vino înapoi să frecăm noi

 • Am fost la el în audiență pe când era secretar de stat la Ministerul Agriculturii…l a durut in cooor de doleanțele mele…A fost un politruc și a făcut avere pe baza relațiilor politice. O pensie mai puțin. A plecat spre nu a luat nimik cu el…

 • D- LIOR ,V- AM CITIT TOATE COMENTARIILE ,RĂUTACIOASE SI MAI PUTIN RĂUTĂCIOASE,UN SINGUR LUCRU E CLAR,DE MORȚI NUMAI DE BINE.ACOLO VOM URMA CU TOȚII.

 • Ar face un bine societății, tarii în general dacă și ar chema la el toți ticăloșii care au luptat pe baricade în mascarada de partid înființat de piratul corupt , sa scape România de o parte de naparci ce încă mai sug din trupul tarii . Ne rugam sa I ia cel de sus cât mai repede acolo unde este loc cu verdeață, nici întristare și nici suspin !

 • Mie mi se pare clar motivul: porcii – productie prea mare pt. globalistii care au demonstrat, iarasi clar, ca nu vor productii autohtone, vor consumerismul cancerigen impus de putere !

Adauga un comentariu