Magazin

De ce a murit celebrul model Dana Balcacean la doar 40 de ani

Publicat: 12 mart. 2016
1

Fostul model Dana Balcacean a murit in noaptea de miercuri spre joi, din cauza unor afectiuni hepatice. Avea 40 de ani.

Fostul model de la „Casa Perla” Dana Balcacean s-a stins din viata miercuri noapte, la spital, din cauza unor afectiuni hepatice, sustin surse apropiate vitimei. Ea se afla de mai multa vreme in coma.

In varsta de 40 de ani, Dana s-a maritat in 2007 cu milionarul Cosmin Balcacean, nunta lor facand senzatie la vremea respectiva. Mireasa a purtat o rochie Versace care a costat 80.000 de euro si, peste toate acestea, a primit in dar de la sotul ei un inel de 1.000.000 de euro. Mai mult, Andra, Monica Anghel, Marcel Pavel, Adi Minune si celebra Bonnie Tyler au cantat la nunta celor doi.

In ultimul an, Dana (mama a doua fetite, una rezultata in urma casniciei cu miliardarul Cosmin Balcacean, cealalta dintr-un mariaj anterior) a aflat ca sufera de o afectiune grava. „Poate ca si din cauza supararilor a facut ciroza. A stat mai mult prin spitale. Intrase in coma dupa ce medicii i-au anuntat rudele ca nu o mai pot salva”, a declarat un apropiat al fostului model. Inmormantarea Danei va avea loc sambata.

Adauga un comentariu