Cancan

De ce a refuzat Andreea Raicu să pozeze în Playboy. ,,100.000 de euro este suma care mi s-a oferit…”

Publicat: 21 iul. 2022
Andreea Raicu Playboy
Andreea Raicu nu a acceptat să pozeze nud în revistele destinate adulților și este atentă la fiecare apariție publică.

Multă lume se întreabă de ce a refuzat Andreea Raicu să pozeze în Playboy. Frumoasa vedetă se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy. Cu toate acestea, Andreea Raicu a refuzat să apară în celebrele reviste pentru bărbați deși i s-au oferit sume colosale. Mereu atentă la aparițiile sale publice, aceasta a încercat să fie departe de controversele din showbiz-ul autohton. Recent, Andreea Raicu a reacționat în scandalul în care este implicat George Buhnici și și-a exprimat punctul de vedere.

Andreea Raicu a refuzat să pozeze în Playboy

Frumoasa vedetă Andreea Raicu este extrem de apreciată de publicul autohton și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta are o carieră de succes în televiziune, iar pe rețelele de socializare are un număr impresionant de urmăritori. Andreea Raicu este extrem de activă în mediul online și împărtășește cu admiratorii săi experiențe din viața sa.

La vârsta de 45 de ani, Andreea Raicu se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în spațiul public. Fosta prezentatoare tv nu ezită să pozeze sexy și în ținute care să îi pună în evidență formele perfecte. Cu toate acestea, Andreea Raicu nu a acceptat să pozeze goală în revistele destinate adulților și a refuzat sume colosale.

„100.000 de euro este suma care mi s-a oferit ca să apar în Playboy și m-am gândit ca dacă pozez nu m-aș fi simțit confortabil apoi.”, a declarat aceasta.

În prezent, Andreea Raicu se bucură din plin de celebritate și de succes pe rețelele de socializare. Vedeta are numeroase proiecte și are parte de aprecierea unui public numeros. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Andreea Raicu este extrem de discretă când vine vorba de viața amoroasă. Aceasta se declară o femeie împlinită și pe plan personal, însă nu dorește să ofere prea multe detalii despre bărbatul care i-a cucerit inima.

O prezență sexy în showbiz-ul autohton este și Anca Dumitra. Actrița atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene și încinge imaginația multor bărbați. Aceasta nu a acceptat să pozeze nud în publicațiile de profil, dar își surprinde fanii cu fotografii incendiare.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de artista Anda Adam. Celebra cântăreață a făcut furori pe vremea când a pozat în Playboy, iar în prezent nu ezită să se lase fotografiată în ipostaze incendiare în mediul online.

Ce a spus vedeta despre afirmațiile făcute de George Buhnici

Scandalul în care este implicat George Buhnici este unul de amploare. Mai multe vedete din showbiz-ul autohton au reacționat după declarațiile făcute de George Buhnici cu privire la femeile care au vergeturi și celulită și se afișează la plajă. La rândul ei, Andreea Raicu a luat atitudine și a vorbit despre scandalul momentului.

„Eu știam că pentru a merge la plajă ai nevoie de un corp – al tău, așa cum e el – și de SPF. Pare-se că nu e chiar așa. Pentru a-și câștiga un loc pe nisipul din Mamaia, corpul unei femei are nevoie să se încadreze în standardele de calitate ale domnului George Buhnici, un domn care crede că principalele semnale de alarmă ale obezității sunt vergeturile și celulita.

Lăsând la o parte lipsa de acuratețe medicală a argumentului de mai sus, nu înțeleg când și cine a decis că o femeie vine la plajă pentru a bucura ochiul bărbatului care se nimerește să fie în fața ei. Eu credeam că mă duc la plajă să mă odihnesc, să-mi iau vitamina D și să citesc o carte sau două, nu să-mi fie validată condiția fizică de sexul masculin.

Ca femeie care a luptat ani întregi cu trauma lui “nu sunt îndeajuns de bună, de frumoasă, de slabă” și care și-a petrecut o bună parte din viață punând mai mult preț pe părerea altora și zero lei pe ce gândeam eu, pot să vă spun și de ce tirada stimabilului este atât de periculoasă.”, a declarat aceasta.

Andreea Raicu nu a acceptat să pozeze nud în revistele destinate adulților și este atentă la fiecare apariție publică. Îndrăgita vedetă arată spectaculos la vârsta de 45 de ani și face furori de fiecare dată când se afișează la evenimentele mondene. Aceasta are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă.
Adauga un comentariu