Secretele istoriei

De ce Angela Merkel vrea sa transforme Germania in tabara pentru refugiati si luptatori ai Statului Islamic?

Publicat: 27 sept. 2015
3

Invazia refugiatilor musulmani din ultimele luni nu este intamplatoare. Imigrantii vin chemati in Europa de catre Germania, cu incalcarea flagranta a legislatiei frontierelor europene, a spatiului Schengen si a acordului de la Dublin, care prevedeau intoarcerea celor ce intra ilegal pe teritoriul Uniunii Europene.

Premierul ungar Viktor Orban are dreptate cand spune speriat ca asistam la o invazie musulmana care pune in pericol identitatea crestina si nationala a statelor europene, iar principalul vinovat pentru gravitatea situatiei e Germania. Comisia europeana se face ca nu vede, ca sa nu supere Berlinul, care conduce de facto Europa.

Primirea milioanelor de refugiati musulmani incalca toate tratatele europene privind siguranta frontierelor si a spatiului Schengen. Asistam de fapt la prabusirea Uniunii Europene asa cum o stim, lasata mostenire de Schuman si Monnet, in anii 50, ca o confederatie de state nationale.

Razboiul din Siria dureaza de patru ani, criza irakiana este de peste 10 ani si totusi, acum, milioane de sirieni si irakeni parasesc taberele din Turcia, Liban si Iordania ca sa vina in Europa. Ei vin pentru ca au fost chemati negru pe alb de cancelarul german Angela Merkel, care a declarat acum o luna de zile: Refugiati (sirieni) sunteti bine veniti! (Herzlich wilkommen Flüchtlinge). Mai mult, Berlinul a suspendat o controversata regula europeana, permitand mai multor azilanti sirieni sa stea in tara. Asta, in conditiile in care este huiduita acasa pentru atitudinea fata de imigranti.

Vezi si Regele Spaniei, Felipe al VI-lea despre refugiati

Biroul Federal pentru Migratie si Refugiati (BAMF), care tine de Ministerul german de Interne, a confirmat ca asa-zisa regula Dublin, care impune ca azilantilor sa le fie procesate cererile in tara UE in care ajung prima data, altfel risca deportarea, nu se mai aplica deocamdata pentru cetatenii sirieni. Astfel se explica tinta clara, evidenta a refugiatilor musulmani care trec pe vechiul drum a lui Suleyman Magnificul spre Germania. Ei scandeaza in engleza: “Germany, Germany” sau “Merkel, te iubim!”

Refugiatii daca ar fi asa disperati, obositi, saraciti si inspaimantati de razboi ar accepta sa ramana si in tari europene stabile, dar mai sarace decat Germania. Fata de Iadul din Homs, viata intr-un oras romanesc, bulgaresc, sarbesc sau unguresc poate fi raiul pe pamant. Dar sutele de mii de imigranti spun Nu Europei Centrale si de est si vor doar Germania, pentru ajutoarele sociale substantiale. Oare?

Printre femeile si copiii nenorociti de razboi, majoritatea adevarata a refugiatilor sunt barbati bine claditi, cu bani multi si foarte violenti. Chiar si presdintele PSD, Liviu Dragnea, a observat in gara Keleti din Budapesta alura atletica a imigrantilor, faptul ca nu se lasau filmati sau atitutinea lor predispusa la violenta. Pentru astfel de barbati musulmani, Germania a suspendat legislatia europeana, spatiul Schengen si acordul de la Dublin. Se pune intrebarea fireasca: de ce? Numai anul acesta vor intra in Germania 800.000 de imigranti musulmani, majoritatea tineri atletici.

Vezi si Detaliul uimitor legat de refugiati

In cativa ani, Germania, daca continua invazia imigrantilor, ar deveni o tara cu o minoritate musulmana care ar schimba echilibrul etnic si politic in tara. Nu cred ca Germania va continua mult aceasta politica flexibila de primire a imigrantilor musulmani, opozitia si opinia publica germana protesteaza zilele acestea vehement. O face acum doar punctual, cu un interes bine definit, Angela Merkel, care i-a chemat pe refugiati.

Ma amuza unele analize din presa mainstream controlata de guvern si serviciile secrete, care incearca sa puna toleranta Berlinului fata de imigrantii musulmani pe seama companiilor germane ca au nevoie de brate de munca. Cine a fost in Germania, in orase, stie ca musulmanii lucreaza doar in saormerii, restaurante specifice arabesti, fac kebab, stau de paza la firme si cam atat. Femeile musulmane stau doar acasa si fac multi copii, circa patru, cinci pe familie. Deci logica economica cu musulmanii in fabricile BMW sau Zeiss nu tine.

Vezi si Cum ar arata lumea daca nu ar exista refugiati?

Intre milioanele de tineri care ajung acum in Germania pot fi infiltrati zeci de mii de luptatori ai Statului Islamic, lucru care nicio responsabilitate de la Bruxelles nu o neaga. Germania, pe viitor, datorita politicii lui Angela Mekel se poate transforma in baza ideologica si de antrenament pentru Statul Islamic. Mai mult ca sigur, pentru ca musulmani islamisti din ghetouri, integrati in societatea occidentala e o pura utopie.

In realitate, Germania joaca zilele acestea o carte istorica mare in geopolitica Orientului Mijlociu. Prin chemarea imigrantilor si primirea milioanelor de musulmani din Orientul Mijlociu, Germania vrea sa castige un ascendant moral in aceasta parte geopolitica, foarte sensibila, cu bogate resurse de petrol si mai ales cu ciocniri de civilizatii etnico – religioase milenare. Milioanele de sirieni si irakeni numesc deja in mentalul lor colectiv Germania ca “mama noastra, a tuturor”, cum declara in fata camerelor de luat vederi.

Este evident ca dupa esecul interventiei americane in Irak si Siria s-a creat un vacuum politic in zona. Se impune pacificarea zonei, iar granitele retrasate. Dupa primul razboi mondial, Franta si Anglia au trasat granitele Siriei, Libanului, Irakului, Iordaniei sau chiar Iranului cu rigla, netinand cont de triburi, religii sau popoare. Desi kurzilor li s-a promis un stat nu li s-a dat.

Azi, dupa ani buni de razboaie si instabilitate se impune o redimensionare a granitelor si o detensionare a situatiei din Orientul Mijlociu. Prin primirea imigrantilor de aici, Germania a castigat dreptul moral de a isi impune punctul de vedere: posibil un Kurdistan independent ca sa tempereze ambitiile regionale ale Turciei, o Sirie mai mica, un Irak desfiintat pe tabere religioase, un Liban emasculat si chiar un Israel ascultator fata de Berlin si redus la granitele din 1967, cu o Palestina independenta in coasta.

Germania vrea sa intre in politica mare, mondiala, sa iasa din tiparele strict europene, prin pacificarea Orientului Mijlociu, cu scoaterea SUA compromisa in zona si impunerea vointei in fata Rusiei si Israelului. Germania nu face gratuit gesturi umanitare musulmanilor din Orientul Mijlociu, ci pentru a isi impune o agenda geopolitica proprie, pe picior mare. Moral a castigat simpatia popoarelor din Orientul Mijlociu si chiar din nordul Africii in dauna celor doua puteri clasice SUA si Rusia. Sa vedem ce urmeaza?

Adauga un comentariu