Local

De ce ar vrea Ciprian Paraschiv să aducă un exorcist la Politehnica Iași!

Publicat: 10 nov. 2020
Ciprian Paraschiv în studioul BZI
Președintele executiv al Politehnicii Iași Ciprian Paraschiv

Președintele Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv, a spus, în glumă, că și-ar dori să aducă la club un exorcist, nu un preot, după ce echipa sa a fost lovită de mai multe ghinioane în ultima perioadă.

După ce au fost câteva meciuri în care în ciuda jocului bun echipa nu a reușit să ia niciun punct, iar la meciul cu FC Viitorul a pierdut la „masa verde“, după ce s-a întrerupt funcționarea nocturne, acum Politehnica Iași a avut din nou ghinion. La tragerea la sorți a 16-imilor Cupei României, formația pregătită de Daniel Pancu a căzut cu CFR Cluj, campioana en titre. Asta, deși a fost repartizată în prima urnă valorică și ar fi putut avea o adversară din eșaloanele inferioare. Partida se va disputa pe stadionul „Emil Alexandrescu“.

Ciprian Paraschiv: „Nu ajunge doar să aducem preotul la stadion, ar trebui adus exorcistul!“

După tragerea la sorți a meciurilor din 16-imile Cupei României, Ciprian Paraschiv a spus, în glumă, că și-ar dori să aducă la club un exorcist, nu un preot.

„Ca să glumesc, după tragerea la sorți din Cupa României în care am fost în urnă cu capii de serie și am fi putut cădea cu o echipă din Liga a 3-a, îmi spunea un prieten că nu ajunge doar să aducem preotul la stadion, ar trebui adus exorcistul.

Păcat că acest meci cu campioana CFR Cluj nu se va juca cu spectatori, în condiții «de pace» ar fi fost o tragere la sorți fericită. Pentru că CFR este campioana României și ieșenii și-ar fi dorit să vadă un meci frumos”, a declarat Ciprian Paraschiv.

Politehnica Iași a ajuns până în semifinale în ediția trecută a Cupei României, cu Mircea Rednic pe bancă, fiind eliminată într-o dublă manșă de Sepsi Sf. Gheorghe, 1-5 la Sf. Gheorghe și 0-3 la Iași.

Jucătorii, puși la colț de Daniel Pancu

Jocul slab făcut de elevii săi în înfrângerea cu FC Voluntari l-a deranjat foarte tare pe antrenorul Daniel Pancu.

„Rușinos, ne-am prezentat lamentabil! Am făcut o groază de erori individuale! Traversăm o perioadă grea, problemele financiare existente, am pierdut un meci la masa verde. Dar astăzi am fost o rușine, trebuie să ne cerem scuze suporterilor pentru prestația noastră! Nu credeam că o echipă poate face atâtea greșeli individuale la nivel de Liga 1. Lipsă totală de responsabilitate, lipsă de marcaj! Și-au creat 7-8 situații doar din greșelile noastre, din pase simple. Am fost de nerecunoscut! Vom analiza situația și vom vedea! Până la urmă, am jucat cu Voluntari, nu cu o echipă din primele trei ale campionatului. Nu renunț! Știam foarte bine unde vin. Dacă o să am situația scăpată de sub control, mă voi gândi și să renunț. Pe mine lucrurile astea mă întăresc! Dar deocamdată nu găsesc explicații pentru evoluția noastră”, a spus Daniel Pancu.

Andrei Cristea, despre conflictul cu Daniel Pancu:  „Nu cred că meritam să fiu trata așa!“

Atacantul formației ieșene Adrian Cristea a comentat după înfrângerea cu FC Voluntari conflictul cu Daniel Pancu.

„Am fost tratat într-un mod necorespunzător. Nu cred că meritam asta și, din păcate, nici rezultatele nu te ajută. Nu e niciun conflict! Sunt un jucător care, la vârsta mea, știu să gestionez. Sunt golgheterul echipei, aproape de meciul 400. Nu aș mai fi jucat la 36 de ani, dacă nu știam să mă pregătesc. Au fost niște vorbe aruncate aiurea, care m-au deranjat. Mă așteptam la altceva din partea antrenorului, dar așa se întâmplă când nu suntem uniți. Mi-a dat un mesaj, la 7.00 dimineața, că sunt exclus din lot. Fără niciun fel de explicație! Nu înțeleg motivele reale care stau în spatele acestei decizii. El (Daniel Pancu) trebuie să fie mai inspirat și să ne ajute, pentru că echipa are nevoie de liniște și e un moment greu!”, a spus Andrei Cristea.

Comentarii
  • Cam pervers acest Paraschiv. Seamana putin, sau un pic mai mult ca Ambrosie. Miza ? Banii. Sta si nenea asta si freaca manganul pe bani frumosi, iar echipa este in moarte cronica. Totul este legat de bani. In alta ordine de idei ar trebui ca el si Pancu sa iasa si sa ne dea explicatii ce D-zeu se intampla la echipa ..

  • Fâlfâitul ăsta face de râs sportul ieșean. De câte ori îl văd la tv schimb canalul. Antipatic individ. Mai bine ar povesti cum l-a cărat pe unchiusu cu echipa de forbal și l-a expus virusului. L-a rezolvat. Acum e pe năsălie. Bravo pelticule! Ești tare..

  • Bai Cipri tu ai chef de glumit cu doliu in familie? Esti sandilau rau, serios. Nu-si avea rost interviul asta astazi. Prost moment ales.

Adauga un comentariu