De ce barbatii vor sex iar femeile vor dragoste?

Publicat: 05 mai 2010

Barbatii sunt frustrati din cauza femeilor pentru ca acestea nu vor niciodata sex.
Femeile sunt frustrate din cauza barbatilor pentru ca acestia vor intotdeauna sex.
Femeile invinuiesc barbatii ca nu stiu sa iubeasca. Barbatii insa spun despre femei ca acestea vorbesc intotdeauna despre dragoste, insa nu vor sa o faca.
Atat barbatii cat si femeile, nu inteleg cum functioneza mecanismul fiecaruia si de aici se incarca cu diferite frustrari.

Motivul pentru care oamenii doresc sa faca sex se datoreaza testosteronului, hormon predominant masculin. Un corp normal al unui barbat produce de 20 de ori mai mult testosteron decat cel al unei femei. Cu alte cuvinte, un mascul se simte la fel, dupa o zi fara sex, ca o femeie dupa 20 de zile fara sex. Un barbat care nu a facut sex in 20 de zile, se simte ca o femeie care nu a facut mai mult de un de zile.

Cunoscand acesta simpla diferenta, puteti intelege durerile sexului opus. Acesta este motivul pentru care barbatii sunt barbati iar femeile sunt femei.
Barbatii si femeile sunt diferiti, nu mai buni sau mai rai, ci doar diferiti.
Un barbat poate face un copil de fiecare data cand face sex, pe cand femeia are ovulatie o singura data pe luna si poate face dor un copil pe an, sau chiar doi ani. Din acest motiv, femeile sunt pretentioase atunci cand aleg pe cineva sa faca sex.

Prin natura lor, barbatii sunt facuti sa aiba parte de cat mai mult sex si cat mai multe partenere, pentru a-si raspandi semintele cat mai larg.

Prin natura lor, femeile sunt facute sa caute cat mai multi admiratori, pentru a pute aface o alegere cat mai buna si sa obtina semintele masculine cele mai bune.

Barbatii cauta cantitate, femeile cauta calitate. Acesta este motivul pentru care barbatii cauta sex iar femeile cauta dragoste.
Dragostea este dovada ca femeia are nevoie de siguranta faptului ca barbatul va ramane langa ea si o va ajuta sa isi cresca puiul.
Pentru o femeie, sexul este punctul culminant al angajamentului ei emotional fata de barbat.
Pentru un barbat, sexul este un act fizic, care usureaza presiunea testosteronului.

Numai dupa ce aceasta tensiune a trecut, barbatul poate simti iubire fata de femeie. Acesta este motivul pentru care de cele mai multe ori barbatii dispar dupa ce au primit ceea ce au vrut: nu a fost dragoste, a fost presiunea testosteronului.
Acesta este motivul pentru care este periculos pentru o femeie sa faca sex din prima seara, barbatul nu a avut timp pentru a dezvolta sentimente de dragoste pentru ea. El are nevoie de timp pentru a dezvolta aceste sentimente, si singura modalitate de a afce asta este prin pastrarea tensiunii sexuale pentru cat mai mult timp posibil. Atunci cand tensiunea sexuala este la apogeu, eliberarea ei este ca o explozie, si doar o data nu este suficient, lucru care formeaza un fundament solid pentru o relatie si dragoste.

Barbatii se indragostesc prin sex, femeile fac sex cand sunt indragostite.
Toate acestea se intampla la nivel inconstient, nu ne dam seama de ce se intampla.
Deci nu este nici un motiv sa sarim in capul barbatilor pentru ca vor sex, iar femeile dragoste. Aceste doua piese sunt necesare pentru puzzle-ul numit supravietuirea speciei.loading...

Adauga un comentariu