Cum sa...

De ce e bine sa arunci o aspirina in cuva masinii de spalat

Publicat: 04 sept. 2018
14

De ce e bine sa speli hainele dupa ce ai aruncat o aspirina in cuva masinii de spalat. Cine s-ar fi gandit ca aspirina poate avea acest scop? Acest truc este incredibil, fiindca banala aspirina poate concura cu inalbitorii consacrati, scrie un site american de sfaturi in gospodarie.

Cum poti avea haine de un alb stralucitor? Fara pete si tenta de gri pe care o pot capata hainele albe? Vei fi surprinsa, ai nevoie doar de aspirina! Luati un recipient in care turnati 8 litri de apa fierbinte si dizolvati 10 pastile de aspirina de 500 mg, fiindca va trebuie 5.000 mg aspirina dizolvata.

Dupa ce pastilele s-au dizolvat, puneti in aceasta solutie hainele pe care le doriti stralucitoare, fara pete si improspatate si lasati-le peste noapte in aceasta apa. A doua zi introduceti-le la masina de spalat, iar in cuva mai aruncati cateva aspirine, pentru a obtine nuanta originala a hainelor. Veti fi uimiti de rezultate, daca veti urma acesti pasi. Uluitor este efectul de inlaturare a petelor din textile, fara a afecta materialul. Hainele vor sclipi de curatenie si sigur veti mai folosi acest truc si cu alta ocazie.
Adauga un comentariu