Magazin

De ce e bine sa facem sex? – 10 motive intemeiate!

Publicat: 17 feb. 2013
1

Potrivit Autoritatii Mondiale pentru Sanatate, 100.000.000 de acte sexuale se petrec in fiecare zi. Chiar in acest moment, potrivit rapoartelor privind populatia globului: 69.763.395 de oameni fac sex; 48.816.098 se saruta; 27.250.951 se relaxeaza dupa ce au facut sex. 1 individ(a) singuratic(a) citeste acest articol pentru a afla care sunt cele 10 motive pentru care sexul este un bun medicament.

Care este diferenta dintre barbati si femei?
O femeie doreste un singur barbat care sa-i satisfaca orice dorinta, cat de mica. Un barbat vrea ca orice femeie sa-i satisfaca o singura dorinta. Barbatii si femeile sunt diferiti. Nici mai buni, nici mai rai, doar diferiti.

Cu toate acestea, fiecare dintre noi are posibilitatea de a face alegeri. Intelegand diferentele dintre noi, putem face alegeri in cunostinta de cauza pentru un viitor mai fericit.

1. Sexul vindeca depresiile usoare, deoarece determina secretia de endomorfine in sange, ceea ce produce o stare euforica, un sentiment de bunastare.

2. Sexul este un antihistaminic natural. Poate ajuta la combaterea febrei sau a astmului. Nimeni nu se alege cu nasul infundat in timp ce face dragoste.

3. Facand dragoste poti arde toate acele calorii pe care le-ai inmagazinat de pe urma unei cine romantice.

4. Sexul tonifica aproximativ orice muschi din corpul uman si este mai distractiv decat sa inoti 20 de lungimi de bazin.

5. In timp ce fac dragoste, femeile produc mari cantitati de estrogen, care determina parul sa straluceasca si le confera netezime pielii.
 
6. Cu cat faci mai des sex, cu atat mai frecvent ti se va oferi. Un corp activ din punct de vedere sexual secreta mari cantitati de feromoni. Aceste subtile parfumuri sexuale ii pun pe jar pe reprezentantii sexului opus.
 
7. Sexul este un tranchilizant de vreo 10 ori mai eficient decat Valiumul.
 
8. Saruturile fac astfel incat saliva sa curete urmele de alimente ramase printre dinti si reduc nivelul aciditatii bucale, fapt care micsoreaza pericolul aparitiei cariilor si depunerilor de tartru.
 
9. Sexul inlatura durerile de cap, deoarece conduce la detensionarea vaselor de sange de la nivelul creierului.
 
10. Facand dragoste lent, relaxat, scad sansele unor dermatite, eruptii cutanate sau de urticarie. Transpiratia produsa curata porii si face pielea sa straluceasca, conform csid.ro
Adauga un comentariu