News Flash:

De ce e bine sa torni putina bere in compozitia de clatite.

12 Octombrie 2018
1747 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6590 RON (0.0000)
USD: 4.0221 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
clatite

Cum faci cele mai delicioase clatite pentru tine si pentru familia ta? Ei bine, exista un ingredient, berea, care, adaugat in aluat transforma desertul intr-un adevarat deliciu culinar. Iata reteta: Ingrediente (6 portii): 2 linguri unt / 400 ml lapte / 3 oua / 100 faina / 1 varf de cutit sare / 100 ml bere / ulei pentru prajit.

De ce avem nevoie de arginina si in ce alimente o gasim.

Mod de preparare: Topesti untul si il amesteci cu laptele, faina si sarea pina obtii un aluat omogen si subtire. Il acoperi si il lasi sa stea cel putin 30 de minute la rece. Apoi adaugi in aluat 100 ml bere pentru a iesi mai pufoase clatitele. Pui ulei intr-o tigaie de teflon (de preferat) si lasi sa se incinga la foc mediu. Torni apoi aluat cu un polonic mic in tigaie. O inclini ca sa se intinda aluatul pe toata suprafata, apoi il coci 1 minut. Intorci clatita si mai lasi 30 de secunde. Rastorni clatita pe o farfurie intinsa si o acoperi cu folie. Repeti operatiunea pana se consuma tot aluatul (circa 12 clatite). Daca umpli clatitele cu dulceata de capsuni, poti adauga in aluat si 1 lingura de zahar.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

delicioase clatite familia ta ingredient berea desertul
Distribuie:  

Realitatea.net

RomaniaTV.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2018 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 21 queries | Mysql time :0.026015 (s)