Magazin

De ce este bine sa bei cafea din cand in cand

Publicat: 23 mart. 2012

O ceasca de cafea, consumata cateodata, este o alegere buna pentru mentinerea sanatatii. Cafeaua te poate ajuta sa slabesti, avand in vedere faptul ca ofera metabolismului un impuls. Aceasta functioneaza si ca un laxativ, ajutand persoanele care au probleme cu digestia. Cu toate acestea, nu trebuie sa exegerezi cu consumul de cafea, pentru ca poti ajuge foarte nervos si sa tremuri.

Datorita cofeinei, cafeaua ii ofera organismului un impuls de energie si de aceea tinzi sa te simti mult mai bine dupa ce o bei. Aceasta ofera glicogen muschilor, permitandu-le sa lucreze mai mult si mai bine. De asemenea, glicogenul te poate ajuta sa lucrezi mai repede.

Cafeaua imbunatateste memoria

Cafeaua previne boala Parkinson, reduce diabetul de tip 2 si previne cancerul la ficat. Acest lucru se intampla datorita antioxidantilor pe care ii contine. De asemenea, cafeaua ajuta in cazul in care ai probleme cu memoria. In cadrului unui studiu persoanele care consumau cafea treceau mai usor de teste in comparatie cu persoanele care nu consumau cafea.loading...

Adauga un comentariu