Stiri

De ce este bine sa pui aspirina in masina de spalat

Publicat: 12 sept. 2019

S-a gandit sa puna o aspirina in masina de spalat. Ce a descoperit cand a scos hainele intrece orice imaginatie! A hotarat sa impartaseasca secretul cu toata lumea! Se pare ca aspirina nu este buna doar atunci cand suntem bolnavi, acest medicament este eficient si pentru diferite trucuri care iti pot face viata mai usoara!

Chiar o vedeta de la noi a vrut sa testese cu manutele proprii un experiment care i-a ajuns la urechi! Vedeta a dat fuga la farmacie si a luat o tableta de aspirina, a pus cateva pastile in masina de spalat, iar la final a avut o mega surpriza.

Se pare ca acesta a devenit o casnica in toata regula si s-a pus pe experimentat secrete care sa o ajute sa pastreze mai mult timp albul impecabil al hainelor. Astfel, a testat trucul cu aspirina pusa in masina de spalat si a impartasit totul si cu prietenii ei.

„Se vehiculeaza ca aspirina in masina de spalat ar face minuni pentru haine, ar revitaliza culoarea acestora si tesaturile. Asa ca m-am gandit sa incerc si eu, ca sa va spun si voua daca functioneaza sau nu”, a declarat vedeta prietenilor ei virtuali.

Iata cum a procedat: „Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi in cuva 5 tablete de aspirina (normala, o gasesti la orice farmacie), iar in sertarele dedicate balsamul si detergentul de rufe pe care il folosesti in mod normal.”

”Am observat din start ca albul a ramas alb. In plus, se poate sesiza de la prima spalare ca hainele sunt curatate mai in profunzime”, iar acest lucru il veti constata si voi la finalul experimentului.loading...

Adauga un comentariu