News Flash:

De ce este macrisul bun pentru sanatatea ta - Proprietati benefice

20 Martie 2018
515 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6606 RON (0.0000)
USD: 3.7886 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Macris

Primavara ne aduce in piata legume si fructe proaspete. Din alimentele de sezon face parte si macrisul, ale caror proprietati pentru sanatate putini oameni le cunosc. Stevia sau macrisul se gaseste peste tot, in orice piata agro-alimentara si nu costa mare lucru. In unele piete, legatura de macris se da cu doar 2 lei. In popor, macrisul este recunoscut ca un detoxifiant puternic. Aceasta planta innoieste sangele si ajuta la accelerarea arderilor, deci este ideala in curele de slabire.

Stevia este recunoscuta pentru stabilizarea fluiditatii sanguine si regleaza nivelul zaharului din sange. Aceasta planta, consumata mai ales in ciorbe, reduce senzatia de foame si pofta de dulce, deci este excelenta pentru persoanele care au hipoglicemie. Stevia poate fi consumata ca salata cruda, nesarata si acrita cu zeama de lamaie, dar si in varianta de supa acrisoara.

Daca mananci ciorba de macris, ar fi bine sa consumi si o felie de paine pentru ca organismul are nevoie de carbohidrati.

Vezi si: 5 utilizari ale cojilor de banana in scop medicinal

Sucul de macris, ideal in meniurile detox

Sucul de macris se prepara prin stoarcerea plantei (tulpina contine suc natural si este bogata in vitamina C) si previne o serie de boli provocate de acumularea toxinelor in organism. Cura cu suc si supa de macris iti detoxifiaza complet organismul in doar 10 zile.

Macrisul poate fi consumat dupa o simpla spalare, frunzele si tulpina plantei fiind comestibile nu doar pentru animale. Macrisul previne bolile cardiace precum bolile coronare, si asta deoarece este bogat in carotidieni naturali precum leutina si zeaxantina.

Supa sau sucul de macris consumate frecvent reduc consistent riscul aparitiei cancerului la plamani sau a cancerului la sani. Fitonutrientii si antioxidantii care se gasesc in aceasta planta stopeaza formarea tumorilor canceroase la sani si plamani.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

hipoglicemie salata cruda
Distribuie:  

Realitatea.net

RomaniaTV.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2018 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 23 queries | Mysql time :0.039699 (s)