Viata de cuplu

De ce femeile empatice isi gasesc greu partener

Publicat: 30 mart. 2019
7

In fiecare zi si in fiecare comunitate mica intalnim cate o femeie empatica. Cum o recunosti? E sensibila, te asculta, e intelegatoare si mai ales te ajuta sa dezvolti oportunitati. Deci dupa ce ai citit aceste cateva caracteristici sigur ti-au aparut in gand doua-trei nume. Cand oamenii sunt diferiti – dintr-un motiv oarecare – vietile lor sunt pline de provocari. Femeia empatica e diferita de cea obisnuita. E totusi destul de complicata, motiv pentru care nu orice barbat reuseste s-o faca fericita. Poate pentru ca femeia empatica experimenteaza lucrurile atat de intens. Poate pentru ca intampina probleme in a-si exprima sentimentele adevarate.

Iata cateva motive pentru care barbatii nu reusesc sa se lipeasca de o astfel de femeie: Astfel de femeie este pe deplin implicata. Nu conteaza cat de greu poate fi drumul, dar femeia empatica se dedica trup si suflet si nu da inapoi. Asa se intampla si intr-o relatie. O data ce obiectivele lor sunt stabilite, energia ei emotionala poate fi adesea coplesitoare pentru un barbat. Este si foarte curioasa. Insa pe partener il pot obosi intrebarile intermitente. Aceasta femeie are o dorinta necontrolata de cunoastere, de a afla raspunsuri, probabil pentru ca traieste sentimente pure, aparent nelogice. Ea e ca un copil: de ce? Superficialitarea nu o caracterizeaza deloc, mai ales cand trebuie sa isi demonstreze emotiile. Intr-o relatie, ea isi va da frau liber sentimentelor. Problema este ca nu toti barbatii se simt confortabil in aceste conditii.

Nu poate fi pacalita. Oricine se gandeste sa incerce sa manipuleze sau sa se foloseasca de o astfel de femeie ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte. Aceasta e capabila sa isi dea repede seama de adevarata intentie a cuiva. Ea prefera o relatie de durata, dar este dificil sa gasesti un barbat care este de acord sa isi asume responsabilitati si obligatiuni. Este foarte independenta. Femeia empatica e pasionala, pentru ca intelege emotia si vrea sa creeze relatii de valoare. Stie ce-si doreste. Este posibil ca ea sa nu isi dezvaluie scopurile, dar stie exact ce vrea, cand vrea si probabil nu se va opri pana nu va primi ce isi doreste.

 Are intotdeauna bine definita traiectoria. Femeia empatica se va inconjura de oameni in care va avea incredere neconditionat. Este incredibil de sincera. Daca nu poti face fata adevarului, nu provoca o astfel de femeie. Nu este usor sa auzi lucruri despre tine pe care nici tu nu le cunosti. Dar, pe termen lung, auzirea adevarului te va ajuta sa te dezvolti ca individ. O femeie empatica niciodata nu va renunta la libertatea ei. Daca o vei constrange intr-o relatie, ea te va parasi.

Videochat Iasi

Adauga un comentariu