Stiri

De ce gamerii nu mai duc un joc pana la capat

Publicat: 18 aug. 2011

Conform unor studii, 90% dintre gameri nu duc la bun sfarsit un joc pe care se presupune ca au dat si bani. „Estimarile arata ca 90% dintre jucatorii care pornesc un joc nou nu ajung sa-i vada si finalul decat daca nu cumva il privesc pe internet”, spune Keith Fuller, unul dintre partenerii producatorului de jocuri video Activision, scrie CNN.

Motivul principal pentru un astfel de comportament delasator pare a fi schimbarea generatiei de gameri. Mai exact inaintarea in varsta si multitudinea de jocuri care sunt acum disponibile pe piata.

Astfel, gamerii cu adevarat pasionati au acum, potrivit lui Fuller, urmatorul profil psihologic: „in jur de 40 de ani, familie, responsabilitati si mai putin timp la dispozitie pentru joaca”.

Pe de alta parte, in ultimii ani, apetitul pentru jocurile online multiplayer a crescut enorm, ceea ce inseamna ca multi gameri aloca destul de mult timp acestui gen de distractie care asigura si interactiunea cu alti pasionati ai genului.

„Stiu foarte multi oameni care cumpara un joc shooter single-player si multiplayer dar nici macar nu se mai obosesc sa instaleze versiunea single”, conchide Keith Fuller.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit