Secretele istoriei

De ce ii cauta Printul Harry logodnicei sale doar o femeie ca garda de corp

Publicat: 08 ian. 2018

Printul Harry este deja in cautarea unei garzi de corp pentru Meghan Markle. Chiar daca sunt iubiti de mii de oameni din intreaga lume, nu se stie niciodata cand va avea nevoie de protectia unei persoane de incredere.

Desigur, viitoarea femeie bodyguard va avea misiunea de a-l proteja si pe el la nevoie, dar principala vizata este logodnica sa. Harry isi doreste in mod special ca garda de corp sa fie o femeie, bine antrenata, asa cum are si cumnata sa, Kate Middleton, mentioneaza The Sun.

Este preferabil ca „ingerul ei pazitor” sa fie o femeie deoarece va trebui sa devina o persoana foarte apropiata de Meghan, care sa-i cunoasca eventual anumite mici secrete, sa-i fie o buna confidenta si sa nu se simta vreodata stanjenita, daca ceva rau se intampla in momente intime.

De exemplu, garda de corp a Ducesei de Cambridge este Sergentul Emma Probert (45 de ani) si a intrat in serviciul cuplului William si Kate inca de cand acestia s-au logodit, in 2010. Emma este membru al Serviciului de Protectie al Scotland Yard si cunoaste arte martiale, dar poarta tot timpul cu ea si un pistol de calibru 9mm si un dispozitiv cu electrosocuri.

Harry este dispus sa ii dea o sansa celei mai bune variante de bodyguard: „Va fi o perioada de proba la inceput, pentru a fi siguri ca este femeia potrivita pentru ea, iar daca e, va fi transferata rapid in echipa lui Meghan si a lui Harry. Partea dificila este ca sunt mai putine femei bodyguard disponibile si suficient de pregatite, decat barbatii garzi de corp”, a declarat o sursa apropiata cuplului.loading...

Adauga un comentariu