Timp liber

De ce inseala barbatii?

Publicat: 26 apr. 2010

Motivele pentru care barbatii inseala femeile sunt cat se poate de variate, de la barbat la barbat. Cu toate acestea exista o lista comuna de motive care ii determina atat pe cei casatoriti cat si pe cei necasatoriti sa faca acest lucru. Iata de ce o fac barbatii:

1. Pentru ca au de unde alege
Vechea zicala care spune ca barbatii sunt fideli atat timp cat nu au alta optiune este cat se poate de adevarata. Barbatii nu primesc oferte de a face sex la fel de des ca femeile asa ca atunci cand apare oportunitea este foarte dificil pentru ei sa refuze.

2. Stimuleaza ego-ul lor
Uneori barbatii simt ca nu mai sunt atractivi pentru sexul opus si atunci cand o femeie isi arata interesul, acestia reactioneaza. Este ca si vanatoarea. Atunci cand sunt recompensati pentru efortul lor, ego-ul lor se umfla si mai mult.

3. Incompatibiliatea
Poate ca voi doi nu aveti atat de multe in comun pe cat ati fi crezut. Daca el va intalni o femeie care are cu el mult mai multe lucruri in comun, cum ar fi fotbalul sau jocul de golf, s-ar putea ca el sa verifice compatibilitatea lor si intre cersafuri.

4. Il critici prea des
Barbatii inseala atunci cand vor sa scape de un partener extrem de critic sau de cicalitor. Nimeni nu ar vrea sa aiba in jurul lui pe cineva care sa-l toace la cap toata ziua.

5. Nu te mai iubeste
Uneori barbatii devin atat de confortabili intr-o relatie si nu mai stiu cum sa iasa din ea. Pot ramane implicati in relatie datorita copiilor sau din motive financiare. Cu toate acestea, ei simt ca le lipseste dragostea si vor cauta in alta parte.

6. Viata voastra sexuala e la pamant
Daca un barbat are o partenera dezinteresata de sex sau partenera nu-i indeplineste dorintele sexuale, exista un bun motiv ca acesta sa o insele. Este nevoie de un pic de efort pentru ca viata voasta sexuala sa devina animata. Unii barbati inseala doar pentru ca partenera nu este dispusa sa incerce noi lucruri in pat.

7. Pentru a se razbuna
Un barbat isi va insela partenera daca va afla ca la randul lui a fost inselat de catre aceasta. Va dori ca partenera sa sufere la fel de mult ca el. Este unul din motive care functioneaza si la barbati si la femei.

8. Este nou, diferit, incitant
Barbatii se satura de friptura la cina in fiecare seara si la un moment dat ar dori sa manance si un hamburger. Acelasi lucru este valabil si in privinta sexului. De aceea, nu este obligatoriu ca barbatii sa isi insele partenerele cu femei mai sexy decat acestea.

9. Pentru a vedea daca pot scapa neprinsi
Daca un barbat pleaca de la atitudinea ca „ceea ce nu stie nu-i poate face rau”, atunci el poate insela pentru a vedea daca este suficient de inteligent pentru a nu fi prins si sa scape basma curata. Atentie insa, cu ajutorul tehnicii moderne, trisatul a devenit mai usor de descoperit ca niciodata.

10. Pentru ca tu l-ai mai iertat in trecut
Daca un barbat v-a inselat, atunci este mai mult decat probabil ca el sa o faca din nou pentru ca stie deja ca tu il vei ierta.loading...

Adauga un comentariu