Magazin

De ce inseala femeile?

Publicat: 28 apr. 2012

Prea putin sex

Odata cu responsabilitatile casnice si cu venirea pe lume a copiilor, orele de sex se transforma in ore de somn. Lipsa de sex este unul dintre motivele pentru care o femeie si-ar insela partenerul.

Nevoia de a fi altcineva

Daca barbatii simt nevoia sa-si arate masculinitatea din cand in cand si femeile au nevoi asemanatoare. Doar ca femeile vor sa arate cat de sexy si rele pot fi uneori. Daca nu fac asta cu partenerul, unele dintre ele simt nevoia sa o faca cu alt barbat.

Increderea

Cand sexul dispare incet dintr-o relatie, intervin multe intrebari si frustrari in mintea partenerilor. Femeile se vor simti neglijate si se vor intreba daca nu cumva nu mai arata atat de bine sau daca nu cumva nu mai sunt dorite sexual. Multe dintre acestea isi cauta increderea in alta parte.

Razbunare

Pare un motiv imatur si copilaresc, dar pana la urma toate motivele par a fi astfel. Razbunarea pe partener poate fi un motiv puternic pentru ca o femeie sa calce stramb.

Neglijenta

Cand o femeie se simte neglijata sau neapreciata problemele apar imediat. Fie este nervoasa tot timpul, fie aduna frustrari, fie isi gaseste un alt partener.
A fost inselata

Daca partenerul a inselat-o in trecut si ea l-a iertat, este posibil sa nu o fi facut cu draga inima. Studiile arata ca cele mai multe femei isi insala partenerul pentru ca acestia le-au inselat in trecut.loading...

Adauga un comentariu