Secretele istoriei

De ce isi doreste Kate Middleton sa nasca al treilea copil acasa

Publicat: 01 mart. 2018

Kate Middleton doreste sa nasca cel de-al treilea copil acasa, la Palatul Kensington, dupa cum le-a marturisit si prietenilor.

Starile de rau pe care le-a avut la inceputul sarcinii, i-au fost de ajuns pentru a-si dori si mai mult sa aduca pe lume copilul in sanul familiei, in confortul de acasa, dar acesta nu este singurul motiv.

In momentul in care se va afla unde naste, o armata de jurnalisti va invada spitalul pentru a o cauta. De aceea, Kate doreste sa nasca in liniste, cat mai departe de insistentele paparazzi-lor.

Kate a mai avut de-a face cu asa ceva si nu vrea sa repete neplacuta experienta. Ea l-a adus pe lume pe George in iulie 2013 si pe Charlotte, in mai 2015, la o maternitate din Paddington, aceeasi in care si ea, si William au venit pe lume in 1982, respectiv 1984.

In plus, exista o traditie ca membrii Familiei Regale sa fie nascuti la resedintele regale. Regina Elisabeta a II-a s-a nascut in acest fel si a continuat traditia si cu Charles, Andrew, Edward si Anne, relateaza express.co.uk.

Nicolae si Alina Binder se casatoresc. Cand va avea loc marele eveniment

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, si sotia sa, Alina Binder, se vor casatori religios in luna septembrie, in Romania, dupa ce cununia lor civila a avut loc anul trecut, in Anglia.

Intr-un interviu acordat revistei franceze Point de Vue, cei doi au dezvaluit ca nu au o relatie buna cu Majestatea Sa, Margareta, Custodele Coroanei romane, dar ca spera ca atat aceasta cat si mama fostului principe si celelalte matusi vor fi prezente la nunta lor din acest an.

”Din pacate, relatiile dintre noi nu sunt bune si asta nu este alegerea mea. Ultima data ne-am intalnit la finalul lunii ianuarie, la parastasul de 40 de zile al bunicului meu. Am incercat sa ma port cu respect, dar nu am schimbat niciun cuvant atunci. Nici in prezent nu exista comunicare intre noi, nici cu matusa mea, nici cu mama mea”, a spus Nicolae.loading...

Adauga un comentariu