Actualitate

De ce miros urat prosoapele, chiar si dupa ce le spalam. Ce trebuie adaugat la spalat ca sa scapi de problema

Publicat: 25 iul. 2018
17

Ce poate fi mai neplacut decat sa iesi din dus si sa te invelesti intr-un prosop carer are un miros respingator. In loc sa simtiti o aroma proaspata, narile va sunt inundate de un miros greu, ca de mucegai.

Cu siguranta, nimanui nu ii place acel miros! Si totusi, de ce miros urat prosoapele, chiar si dupa ce le-am spalat?

Atunci cand prosoapele sunt impaturite, desi sunt ude partial, au tendinta de a prinde un miros greu. In mod ciudat, o alta sursa a mirosului neplacut este detergentul sau balsamul. Compusii acestor produse determina asprirea materialului si, in timp, duc la schimbarea mirosului.

Oare exista o alta metoda de a spala prosoapele? Ei bine, nu trebuie sa spalati prosoapele intr-un mod special, ci doar sa adaugati un ingredient banal! Carolyn Forte, director in vanzari intr-o companie de produse pentru curatenie, a dezvaluit care este cel mai bun truc pentru mentinerea prospetimii prosoapelor: o cescuta cu otet, adaugata la spalare, ii mentine prosoapele curate, proaspete si pufoase.

"Pentru o eficienta si mai mare, eu umplu un recipient cu balsam si otet si pulverizez pe prosoape".

Otetul mai poate fi adaugat si in momentul clatirii prosoapelor. Chiar daca acesta este trucul pentru prosoape proaspete si moi, Forte ne spune ca nu este nevoie sa adaugam otet la fiecare spalare, deoarece acestea vor ajunge sa miroase a otet. Daca prosoapele au inceput sa miroase a otet, clatitile cu sapun sau mai limpeziti-le o data.

Otetul este un produs minune si poate face petele sa dispara, indeparteaza mirosurile neplacute si confera stralucire anumitor obiecte.

Ce spuneti de acest ingredient secret? Il veti folosi la urmatoarea spalare a prosoapelor? Nu uitati sa impartasiti cu prietenii si familia!

Adauga un comentariu