Stiri si curiozitati

De ce nu a semnat Marian Godina pentru sustinerea lui Kovesi

Publicat: 13 feb. 2019

Toata lumea are pe buze aceeasi intrebare: ‘De ce nu a semnat Marian Godina petitia in vederea sustinerii doamnei Kovesi in functia de procuror european?’ Pe langa semnaturile adunate in petitia online care o sprijina pe Kovesi, aceasta mai primeste sustinere fara limite si din partea lui Dacian Ciolos si a USR-ului.

„Imi asum fara niciun fel de rezerve sustinerea totala a Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. Voi face tot ce sta in puterea mea pentru a ajuta si a sustine aceasta candidatura. In ultimii 30 de ani, actuala clasa politica a alungat romanii care au dorit sa faca ceva pentru Romania.

I-a impiedicat pe cei care au vrut sa se implice si a construit o elita politica formata din infractori si din oameni lipsiti de onestitate. Ajunge! A venit vremea sa refuzam lungul sir de umilinte si sa facem ceva concret pentru viitorul tarii noastre”, a fost mesajul lui Dacian Ciolos pentru Laura Codruta Kovesi, de pe o retea de socializare.

De ce nu a semnat Marian Godina petitia online pentru sustinerea lui Kovesi?

Marian Godina a explicat decizia sa de a nu semna petitia online care o sustine pe Laura Codruta Kovesi. De asemenea, acesta a mai marturisit faptul ca a primit multe mesaje in care era rugat sa distribuie initiativa in cauza si sa semneze. „Am primit cateva mesaje in care eram rugat sa semnez si sa distribui o petitie pentru sustinerea d-nei Kovesi.
La momentul ala, petitia avea vreo 7000 de semnaturi, acum a depasit 100.000. Deci premiantul clasei a fost exmatriculat de noul diriginte ievaluator, timp in care noi am privit pasivi. Poate cativa am iesit in strada. Cateva sute de oameni. Acum, dupa exmatriculare, fostul premiant este dorit de Oxford. Iar pe noi, aia de n-am facut nimic, ne apuca sustinerea si semnam petitii online.

Oare in cazul in care va fi aleasa, nu ne vom simti si mandri ca suntem romani? Oare nu ne va fi si oarecum datoare? Datorita NOUA, sutelor de mii de romani, Kovesi a fost aleasa procuror european! Nu, nu “datorita” e cuvantul potrivit, ci “din cauza”. Din cauza noastra a fost revocata si din cauza noastra se vor folosi altii de priceperea ei. Dar nu-i nimic, suntem obisnuiti cu d-astea inca din vremuri indepartate, noi alungam ce-i bun, altii valorifica. Important e ca suntem mandri ca suntem romani!”, a fost mesajul lui Marian Godina despre semnatura inexisteta pe petitia sustinerii lui Kovesi.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit