Cancan ultimă oră

De ce nu avea Ileana Ciuculete bani la ea niciodată

Publicat: 09 dec. 2019

Moartea Ilenei Ciuculete a venit ca un fulger pentru showbizul românesc. Regretata artistă s-a iubit cu Cornel Galeș cu mare patos, iar cei doi au dus o viață extrem de frumoasă. Cu toate acestea, a ieșit la iveală un detaliu extrem de interesant din relația celor doi.

Mai multă vreme, oamenii s-au întrebat din ce motiv nu avea niciodată Ileana Ciuculete bani la ea. Ei bine, acum ceva timp, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai Ilenei Ciuculete a deslușit acest mister. Se pare că regretata artistă nu avea bani la ea niciodată, dintr-un motiv strâns legat de Cornel Galeș.

În cadrul unei emisiuni, în urmă cu ceva timp, Nicuşor Mazilu, un prieten bun de-ai Ilenei Ciuculete, cel care o cunoștea pe cântăreață de mai bine de 35 de ani, a deslușit acest mister.

De ce nu avea niciodată Ileana Ciuculete bani la ea

Se pare că artista nu avea niciodată bani la ea pentru că nu îi dădea voie Cornel Galeș. De ce?Ei bine, se pare că soțul regretatei artiste se temea de faptul că aceasta ar putea să ia microbi de pe bancnote.

Cornel Galeș era extrem de grijuliu cu Ileana Ciuculete și încerca, pe cât posibil, să o ferească pe regretata cântăreață de microbi, boli sau situații din care s-ar fi putut îmbolnăvi.

„De ce Ileana nu punea mâna pe bani. Lua 15 mii de lei la o nuntă. Spunea: «Nu pun, că dacă au microbi, dacă au…». Ea nu putea mâna pe bani, nici să ia pâine. (…). Orice om are o mie de euro în cont, ea nu avea bani în conturi? Totul a ascuns şi ascunde şi-n ziua de astăzi. Şi o să iasă la iveală şi alte probleme.”, a declarat Nicuşor Mazilu în urmă cu ceva timp.loading...

Adauga un comentariu