Bizar

De ce nu e bine sa intinzi rufele dupa asfintit

Publicat: 24 iul. 2018
14

Sunt multe superstitii in care oamenii cred. Si fac tot posibilul sa tina cont de ele pentru a nu avea ghinion, pentru a le merge bine. De asemenea, mai sunt unele semne care anunta anumite lucruri rele care urmeaza sa se intample. Mai jos vei gasi o serie de superstitii. Iata de ce nu e bine sa intinzi rufele dupa asfintit si de ce este indicat sa eviti sa faci unele lucruri daca esti o persoana superstitioasa. Superstitii. De ce nu e bine sa intinzi rufele dupa asfinsit
Nu este bine sa intinzi rufele dupa ce apune soarele. Se spune ca lucrul acesta aduce ghinion. De asemenea, nici covoarele nu trebuie sa fie batute dupa asfinsit, din acelasi motiv. Gunoiul nu trebuie sa fie scos din casa seara. Motivul este acelasi ca in cazurile de mai sus.

Se mai spune ca nu este bine sa iei cu tine matura veche, daca te muti in casa noua. Acest lucru iti va aduce ghinion. Ghinion vei avea si daca vei imprumuta matura ta unei alte persoane.Se spune ca un strain te va vizita daca maturi casa si apoi dai gunoiul afara in timpul noptii. Mai exista o superstitie tot legata de maturat. Se spune ca nu este bine sa maturi imediat ce cineva a plecat de la tine si este inca in drum spre casa.

Vrei sa te muti? Trebuie sa stii ca daca te muti in aceeasi cladire de la un etaj superior la unul inferior, atunci vei avea ghinion. Daca te vei incuia pe dinafara, atunci este un semn rau.

Mai exista o supertitie potrivit careia nu este bine sa stergi cu piciorul apa care cade pe podea. De asemenea, trebuie sa stii ca se spune ca daca un tablou cade brusc de pe perete, este un semn foarte rau. Se spune ca anunta disparitia dintre cei vii a unei persoane apropiate, cum ar fi o ruda sau un prieten.

Adauga un comentariu